Δείτε τι έπαθαν περιοχές της Εύβοιας σήμερα το πρωί! [Φωτογραφίες και βίντεο]

Λίγες ώρες βροχής κατάφεραν να καταστρέψουν πολλές περιοχές στην Εύβοια όπως θα δείτε και στις παρακάτω φωτογραφίες.

Η κατάσταση για αρκετή ώρα ήταν τρομακτική με την στάθμη του νερού να ανεβαίνει αρκετά. Ήταν τόσο μεγάλη η ποσότητα της βροχής που σε πολλές περιοχές σταμάτησε η κυκλοφορία των αυτοκινήτων.

Όπως ανακοινώθηκε από την αστυνομία, η κυκλοφορία από τα αυτοκίνητα, έχει διακοπεί στην Εθνική Οδό Χαλκίδας – Αιδηψού, από την 49,5η έως την 57η χιλιομετρική θέση, λόγω υπερχείλισης του ποταμού Κηρέα.

Η κίνηση των οχημάτων διεξάγεται μέσω της Επαρχιακής Οδού Μετοχίου – Δαφνούσας. Η αστυνομία καλεί τους οδηγούς των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να ακολουθούν τις υποδείξεις των Αστυνομικών.

Προβλήματα είχαμε και στην Νότια Εύβοια και πιο συγκεκριμένα στον δρόμο Στόμιο – Πλατάνα.

Για να μην συμβεί κατολίσθηση και έχουμε τραυματισμό, έγινε χθες Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου η διακοπή της κυκλοφορίας.

Η κακοκαιρία ξεκίνησε στην Εύβοια από τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας (14/12). Σε ολόκληρη την Εύβοια έχει προκαλέσει μεγάλα προβλήματα στο οδικό δίκτυο και χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή, ειδικότερα από τους οδηγούς.

Πολλοί αναγνώστες μας λένε ότι υπάρχουν και κατολισθήσεις μεταξύ Παγώντα και Προκοπίου.

Δείτε τα παρακάτω βίντεο:

Προβλήματα είχαμε και στη Χαλκίδα, στην περιοχή του Μπούρτζι. (πηγή φωτογραφίας: facebook.com)
Φούσκωσαν τα ποτάμια!
Φούσκωσαν τα ποτάμια!
Για να μην συμβεί κατολίσθηση και έχουμε τραυματισμό, έγινε χθες Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου η διακοπή της κυκλοφορίας. Πρόκειται για τον δρόμο Στόμιο-Πλατάνα στην περιοχή της Κύμης! (πηγή φωτογραφίας: facebook.com)