Daikin Sky AIR: Το τέλειο περιβάλλον για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις είναι εδώ!

Είναι αλήθεια πως οι πελάτες και οι εργαζόμενοι που νιώθουν άνετα μένουν περισσότερη ώρα στο χώρο. Συνεπώς, η δημιουργία ενός άριστα κλιματιζόμενου χώρου και η διατήρηση του κόστους ενέργειας υπό έλεγχο είναι βασικοί παράγοντες για την επιτυχία της επιχείρησής σου. Με το Daikin Cloud και τους έξυπνους ελεγκτές, μπορείς να παρακολουθείς εύκολα τα επίπεδα άνεσης και να έχεις τον απόλυτο έλεγχο στην κατανάλωση ενέργειας.

H Daikin, διαθέτει τις κατάλληλες λύσεις θέρμανσης και ψύξης που θα εξυπηρετήσουν και θα αναδείξουν την επιχείρησή σου, όπου κι αν βρίσκεται ο χώρος σου και όποιες κι αν είναι οι ιδιαιτερότητές του.

Daikin Sky AIR: η ενεργειακά αποδοτική λύση για μικρού έως μεσαίου μεγέθους εμπορικούς χώρους

Ένα σύστημα Sky Air μπορεί να προσαρμοστεί σε κάθε εμπορική εφαρμογή μικρού έως μεσαίου μεγέθους. Ενδεικτικά, προτείνεται για:

  • Μπουτίκ και καταστήματα: Είναι η ιδανική επιλογή για εύκολη συντήρηση.
  • Μηχανογραφικά κέντραΑποτελεί αξιόπιστη και ενεργειακά αποδοτική λύση που ανταποκρίνεται στις απαιτητικές ανάγκες των μικρών και μεσαίων σταθμών βάσεων τηλεπικοινωνίας, αιθουσών server και εργαστηρίων.
  • Εστιατόρια: Παρέχει μια ολοκληρωμένη λύση που ικανοποιεί ένα εύρος διαφορετικών αναγκών για επαγγελματική θέρμανση και ψύξη εσωτερικών χώρων.
  • Γραφεία: Η λύση Sky Air είναι ιδανική για μικρότερους χώρους, ενώ διαθέτει ξεχωριστά χειριστήρια για κάθε μονάδα.

Με εποχιακή απόδοση κλάσης A++ κατά τη λειτουργία θέρμανσης και ψύξης, το σύστημα Sky Air της Daikin μειώνει σημαντικά την ενεργειακή κατανάλωσή σας χάρη σε καινοτόμες τεχνολογίες.

Η τεχνολογία μεταβαλλόμενης θερμοκρασίας ψυκτικού προσαρμόζει αυτόματα τη θερμοκρασία του ψυκτικού ανάλογα με το φορτίο για βέλτιστη άνεση και αυξάνει την εποχιακή απόδοση

Οι αυτοκαθαριζόμενες μονάδες αυξάνουν την εξοικονόμηση έως και 50% σε σύγκριση με τις τυπικές κασέτες και τις κρυφές μονάδες οροφής,  ενώ η αντλία θερμότητας χρησιμοποιεί ανανεώσιμη ενέργεια από τον ατμοσφαιρικό αέρα για την παροχή θέρμανσης τον χειμώνα και δροσιάς το καλοκαίρι.

Επιπλέον, το σύστημα Sky Air έχει το χαμηλότερο αποτύπωμα άνθρακα στο περιβάλλον, χάρη στην τεχνολογία Bluevolution που βασίζεται στο ψυκτικό μέσο υψηλής ποιότητας R-32. Η Daikin είναι η πρώτη εταιρεία στον κόσμο που παρουσίασε αντλίες θερμότητας και κλιματιστικά εξοπλισμένα με R-32. Με χαμηλότερο GWP (δυναμικό θέρμανσης του πλανήτη), το R-32 είναι ισοδύναμο όσον αφορά την ισχύ με τα συνήθη ψυκτικά, αλλά επιτυγχάνει υψηλότερη ενεργειακή απόδοση και χαμηλότερες εκπομπές CO2. Το R-32 είναι εύκολο να ανακτηθεί και να επαναχρησιμοποιηθεί, για αυτό αποτελεί την τέλεια λύση για την επίτευξη των νέων ευρωπαϊκών στόχων του κανονισμού για τα φθοριούχα αέρια (F-Gas).

Γιατί να το επιλέξω για το κατάστημά μου;

Γιατί σε συνδυασμό με την αεροκουρτίνα Biddle ελαχιστοποιείς την απώλεια ζεστού και κρύου αέρα μέσω της εισόδου και αυξάνεις την εξοικονόμηση ενέργειας έως και 72% σε σύγκριση με τις συμβατικές ηλεκτρικές λύσεις.

Με τα συστήματα εξαερισμού της Daikin, πελάτες και εργαζόμενοι στο κατάστημα απολαμβάνετε φρέσκο αέρα χάρη στα προηγμένα φίλτρα τους. Την ίδια ώρα η μοναδική αυτοκαθαριζόμενη κασέτα οροφής συλλέγει σκόνη και ρύπους, αυξάνοντας τη λειτουργική αποδοτικότητα των συστημάτων έως και 50% και μειώνοντας σημαντικά το κόστος συντήρησής τους, ενώ το άδειασμά της γίνεται με μία απλή ηλεκτρική σκούπα.

Και μην υποτιμάς το αισθητικό πλεονέκτημα του συστήματος Sky Air! Οι κρυφές μονάδες οροφής δένουν αρμονικά με το εσωτερικό του καταστήματός σου και αφήνουν ελεύθερο χώρο στο πάτωμα αλλά και στον τοίχο, για ράφια και οθόνες. Επίσης, χάρη στο μοναδικό σχεδιασμό τους, κατανέμουν τον αέρα σε εύρος 360ο ενώ οι έξυπνοι αισθητήρες δαπέδου και κίνησης κατευθύνουν τον αέρα μακριά από τους παρευρισκόμενους στον χώρο, δημιουργώντας την τέλεια ροή αέρα.

Η υπηρεσία Daikin Cloud σου επιτρέπει να διαχειρίζεσαι πολλαπλές τοποθεσίες από οποιαδήποτε θέση, κάτι που μπορεί να φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο ειδικά σε περιπτώσεις αλυσίδων καταστημάτων με κεντρικό έλεγχο. Μέσω του Daikin Cloud μπορείς να παρακολουθείς την κατανάλωση ενέργειας, να έχεις πρόσβαση σε απομακρυσμένη υπηρεσία διάγνωσης και αρχικής αντιμετώπισης τυχόν προβλημάτων καθώς σε και προληπτική συντήρηση, για αύξηση της διάρκειας ζωής του συστήματος.

Είναι καλή λύση και για το ιατρείο μου;

Ναι, για όλους τους παραπάνω λόγους αλλά και για έναν ακόμα: Με την προσθήκη του προαιρετικού κιτ UV Streamer το σύστημα Sky Air απομακρύνει το 99,9% των ιών, βακτηρίων και λοιπών ρύπων από τον αέρα. Ο καθαριστής με την μοναδική προσέγγιση Catch & Clean σε συνδυασμό με το Sky Air εξασφαλίζουν το αναγκαίο αποστειρωμένο περιβάλλον σε  χώρους όπου η υγιεινή παίζει μεγάλο ρόλο, όπως τα ιατρεία.

Και για το γραφείο μου;

Το σύστημα Sky Air συνεργάζεται με πληθώρα κρυφών μονάδων οροφής. Ιδανικές για κτίρια με ψευδοροφές, οι κρυφές μονάδες οροφής ενσωματώνονται άψογα στον εσωτερικό σου χώρο και είναι σχεδόν αόρατες. Η Daikin παρέχει την ευρύτερη γκάμα εσωτερικών μονάδων διασφαλίζοντας:

  • Το χαμηλότερο ύψος και τα χαμηλότερα επίπεδα θορύβου της αγοράς
  • Μεγάλο εύρος ESP από 10Pa έως 270Pa

Και αν ο χώρος μου έχει ιδιαιτερότητες και περιορισμούς;

Για κτίρια στα οποία δεν είναι δυνατή η ενσωμάτωση της μονάδας απευθείας μέσα στην οροφή, παρέχονται ευέλικτες λύσεις όπως:

  • Επίτοιχες: Είναι ιδανικές για ανακαινίσεις και αναβαθμίσεις. Υπάρχει μεγάλο εύρος επιλογής εσωτερικών μονάδων, συμπεριλαμβανομένου του Daikin Emura.
  • Αναρτώμενες οροφής: Με έξοδο αέρα 4 κατευθύνσεων που εξαλείφει τις νεκρές ζώνες.
  • Δαπέδου:Ιδανικές για τις περιπτώσεις όπου η θέρμανση αποτελεί τη βασική ανάγκη.

Επίσης, οι εξωτερικές μονάδες είναι συμπαγείς και μπορούν εύκολα να εγκατασταθούν σε τοίχο, σε σκεπή ή σε βεράντα.

Το σύστημα Sky Air είναι εγγυημένα μια οικονομικά αποδοτική λύση για νέα κτίρια. Ταυτοχρόνως είναι ιδανικό για την αντικατάσταση παλαιότερων, λιγότερο αποδοτικών συστημάτων, καθώς χρησιμοποιεί τις υπάρχουσες σωληνώσεις και καλωδιώσεις και σε απαλλάσσει από την ταλαιπωρία του ανοίγματος οπής στον τοίχο.

Σε όλα τα παραπάνω, πρόσθεσε τώρα και το μεγαλύτερο δίκτυο υποστήριξης, το οποίο σου διασφαλίζει ότι ένας πιστοποιημένος τεχνικός της Daikin θα είναι πάντα έτοιμος να σε βοηθήσει.

Επικοινώνησε με έναν συνεργάτη Daikin, για να σχεδιάσετε μαζί τη βέλτιστη λύση για τέλειο περιβάλλον στη δική σου μικρή ή μεσαία επιχείρηση.

Λύσεις Daikin

Βρες έναν συνεργάτη Daikin

Στοιχεία επικοινωνίας

Daikin Συστήματα Κλιματισμού Ελλάς ΑΕ

Αγ. Κωνσταντίνου 50, 151 24, Μαρούσι

T: +30 210 8761300, F: +30 210 8761400, E: [email protected]

www.daikin.gr

www.facebook.com/company/daikin.greece

www.linkedin.com/company/daikin-hellas

www.instagram.com/daikin_hellas/

#Daikin #PerfectingTheAir #ClimateBalance #Heating #Cooling #HeatPumps #AirCondition #AirPurifiers