160.000 εκπαιδευτικοί που διδάσκουν σε δημόσια σχολεία πρωτοβάθμιας, δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και ειδικής αγωγής, μόνιμοι και αναπληρωτές, δικαιούνται voucher 200 ευρώ των εκπαιδευτικών για αγορά τεχνολογικού εξοπλισμού.
Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης
Add evianews.com on GoogleΤο πρόγραμμα «Ψηφιακή Μέριμνα» είναι ύψους 141 εκ. ευρώ, το οποίο χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.
Ψηφιακή Μέριμνα: Ποιοι δικαιούνται Voucher 200 ευρώ;
Οι εκπαιδευτικοί που εργάζονται σε δομές της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, θα είναι οι νέοι δικαιούχοι του προγράμματος Ψηφιακή Μέριμνα ΙΙ.
Θα δοθούν στους δικαιούχους επιταγές ή voucher αξίας 200 ευρώ για την αγορά τεχνολογικού εξοπλισμού.
Δεν θα υπάρχουν κοινωνικά ή άλλα κριτήρια για την επιταγή των 200 ευρώ. Στόχος είναι η ενίσχυση του εκπαιδευτικού προσωπικού της χώρας μας στη νέα, ψηφιακή εποχή, στο πλαίσιο της ευρύτερης επένδυσης στον ψηφιακό μετασχηματισμό της εκπαίδευσης.
Το πρόγραμμα Ψηφιακή Μέριμνα ύψους 141 εκ. ευρώ, χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.
Περισσότερα νέα από την Εύβοια
Εύβοια: Χάθηκαν 3 άτομα σε βουνό
Σοβαρό τροχαίο στην Εύβοια με αυτοκίνητο σε χαράδρα – Εγκλωβίστηκε η οδηγός
Ο πιο επικίνδυνος δρόμος της Εύβοιας, δείχνει τι συμβαίνει καθημερινά
Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και προσθέστε το στα αποτελέσματα αναζήτησης για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.
Δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianews του Γιώργου Κουτσελίνη.

