Σοβαρό πρόβλημα έχει προκύψει τον τελευταίο μήνα σε περιοχή του νομού και δεν είναι το μοναδικό φαινόμενο όπου χάνεται το πόσιμο νερό στην Εύβοια.
Η λειψυδρία έχει χτυπήσει κόκκινο τους καλοκαιρινούς μήνες στο νομό με αρκετές περιοχές να στερούνται το νερό.
Βαρύ πλήγμα έχει αποτελέσει στα Πολιτικά, η διαρροή νερού που μαζί με τη λειψυδρία έχει μειώσει αρκετά την πίεση.
Η διαρροή υπάρχει σε κεντρικό σημείο με τη σπατάλη του νερού να είναι υπερβολική αλλά και τα νερά να έχουν πλημμυρίσει τους γύρω δρόμους.
Πολλοί είναι οι κάτοικοι που αντιδρούν μιας και η διαρροή υπάρχει περισσότερο από ένα μήνα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με έρευνα που έχει γίνει τα τελευταία χρόνια, τουλάχιστον το 35% του πόσιμου νερού κατά μέσο όρο χάνεται στην Ελλάδα από τα δίκτυα ύδρευσης, κυρίως λόγω διαρροών.
Σε ορισμένες πόλεις μάλιστα το ποσοστό απώλειας λόγω κακού δικτύου αγγίζει το 60%. Τα συμπεράσματα αυτά προκύπτουν από μελέτες που έγιναν στο πλαίσιο ερευνητικού προγράμματος, για τη διαχείριση απωλειών νερού σε δίκτυα ύδρευσης, που υλοποιήθηκε από 9 εταίρους, σε έξι χώρες με επικεφαλής το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ).
Περισσότερα νέα από την Εύβοια
Συναγερμός για φωτιά τώρα στην Βόρεια Εύβοια
Εύβοια: Έφυγε ένας άνθρωπος που άφησε το δικό του φως σε όλους
Εκοιμήθη εν Κυρίω ο πρωτοπρεσβύτερος Νικόλαος Δεληγιάννης – 56 χρόνια εφημέριος στην Ιστιαία
Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και προσθέστε το στα αποτελέσματα αναζήτησης για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.
Δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianews του Γιώργου Κουτσελίνη.

Ο Γιώργος Κουτσελίνης είναι ένας έμπειρος και καταξιωμένος δημοσιογράφος, του οποίου η επαγγελματική διαδρομή συνδυάζει τη βαθιά γνώση της τοπικής κοινωνίας με την εμπειρία στα μεγαλύτερα μέσα ενημέρωσης της χώρας.
Με καταγωγή από την Κύμη, όπου και αποφοίτησε από το Λύκειο το 1997, έθεσε από νωρίς τις διεθνείς ακαδημαϊκές βάσεις για την καριέρα του. Σπούδασε δημοσιογραφία στο αναγνωρισμένο Πανεπιστήμιο του Paisley στη Σκωτία, από όπου αποφοίτησε το 2003, αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις και μια σύγχρονη οπτική για τον χώρο της ενημέρωσης.
Μετά την ολοκλήρωση των στρατιωτικών του υποχρεώσεων, αφοσιώθηκε στο πάθος του για τη δημοσιογραφία. Για μία ολόκληρη δεκαετία (2009-2019), υπήρξε η φωνή και η εικόνα της Εύβοιας για έναν από τους κορυφαίους τηλεοπτικούς σταθμούς της χώρας, τον ALPHA, καλύπτοντας με συνέπεια και αξιοπιστία όλα τα μεγάλα γεγονότα της περιοχής.
Η πορεία του συνεχίστηκε με σημαντικές συνεργασίες σε πανελλαδικό επίπεδο, με πιο πρόσφατη αυτή στην επιτυχημένη ενημερωτική εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.
Παράλληλα, ο Γιώργος Κουτσελίνης έχει κατακτήσει και τον κόσμο του ραδιοφώνου. Σήμερα, βρίσκεται καθημερινά στο τιμόνι της πρωινής ζώνης του Live FM, από τις 10:00 έως τις 13:00, όπου με τον δυναμικό του λόγο, το χιούμορ και την καίρια ανάλυση της επικαιρότητας, έχει χτίσει μια ισχυρή σχέση εμπιστοσύνης με το ακροατήριό του.
Ο ιστότοπος, υπό τη διεύθυνση του δημοσιογράφου Γιώργου Κουτσελίνη, καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, όπως τοπικά νέα, κοινωνικά ζητήματα και έκτακτα περιστατικά.
Παρέχει κατηγορίες όπως “Βόρεια Εύβοια” και “Νότια Εύβοια” για στοχευμένη ενημέρωση, καθώς και ενότητες για τα τελευταία νέα και ρεπορτάζ από την περιοχή.

