Εύβοια: 2 τραυματίες ύστερα από τροχαίο ατύχημα

Φορείο ασθενοφόρου

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής 12 Ιουνίου στη Βόρεια Εύβοια, όταν αγροτικό όχημα στο οποίο επέβαινε ηλικιωμένο ζευγάρι εξετράπη της πορείας του και κατέληξε σε χαράδρα.

Το ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 22:00 στον δρόμο που συνδέει την Αγία Άννα με την Κερασιά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το αγροτικό όχημα που οδηγούσε ένας 77χρονος, με συνοδηγό τη 66χρονη σύζυγό του, βγήκε εκτός δρόμου κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές και κατέληξε σε πλαγιά.

Αμέσως σήμανε συναγερμός στις Αρχές, με δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μαντουδίου να σπεύδουν στο σημείο και να πραγματοποιούν επιχείρηση απεγκλωβισμού των δύο επιβαινόντων.

Οι πυροσβέστες κατάφεραν να ανασύρουν το ζευγάρι από το όχημα, το οποίο είχε υποστεί σοβαρές ζημιές από την πτώση.

Οι δύο τραυματίες παραλήφθηκαν από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ από το Κέντρο Υγείας Μαντουδίου και μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Χαλκίδας.

Η κατάσταση της υγείας τους κρίνεται σοβαρή.

Οι συνθήκες του τροχαίου ατυχήματος παραμένουν υπό διερεύνηση.


Περισσότερα νέα από την Εύβοια

Συναγερμός για φωτιά τώρα στην Βόρεια Εύβοια

Εύβοια: Έφυγε ένας άνθρωπος που άφησε το δικό του φως σε όλους

Εκοιμήθη εν Κυρίω ο πρωτοπρεσβύτερος Νικόλαος Δεληγιάννης – 56 χρόνια εφημέριος στην Ιστιαία

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και προσθέστε το στα αποτελέσματα αναζήτησης για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.

Δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianews του Γιώργου Κουτσελίνη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ