
Ώρες αγωνίας έζησε ένας άντρας στην Βόρεια Εύβοια ύστερα από τραυματισμό στο χέρι και στο πόδι.
Η δυσκολότερη στιγμή της ζωής του, ήταν όταν με τους αφόρητους πόνους, έπρεπε να αναζητήσει για βοήθεια.
Ευτυχώς λίγα λεπτά αργότερα κατάφερε να μετακινηθεί στο κέντρο υγείας Ιστιαίας και έτσι να λάβουν τέλος οι δύσκολες ώρες που πέρασε.
Όλα έγιναν απογευματινές ώρες της Τρίτης 5 Δεκεμβρίου 2023.
Έφυγε το μεσημέρι από το σπίτι του με σκοπό να πάει να κυνηγήσει λίγα χιλιόμετρα μακρυά.
Κατευθύνθηκε στην περιοχή Άγιος Αιδηψού. Για όσους δεν γνωρίζουν την περιοχή ο Άγιος Αιδηψού είναι ένα από τα μεγαλύτερα χωριά της Βόρειας Εύβοιας.
Ο Άγιος είναι χωριό του δήμου Ιστιαίας – Αιδηψού και είναι μέσα στην φύση.
Είναι κτισμένο σε υψόμετρο 100 μέτρων σε λόφους και είναι ανάμεσα στην Ιστιαία και την Αιδηψό.
Εύβοια: Ώρες αγωνίας μέσα στην φύση
Δυστυχώς όμως η βόλτα του στην φύση του έφερε ώρες αγωνίας.
Την ώρα που κυνηγούσε συνέβη το ατύχημα για τον άτυχο άντρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κυνηγός ενώ σημάδευε το θήραμα του, το όπλο εκπυρσοκρότησε.
Δυστυχώς αυτή η κατάσταση είχε ως αποτέλεσμα να δεχτεί σκάγια στην δεξιά μεριά του προσώπου του αλλά και να τραυματιστεί σοβαρά στο δεξί χέρι του.
Παρόλο τον τραυματισμό του, βρήκε την δύναμη και το κουράγιο να μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας Ιστιαίας.
Έτσι λοιπόν, βρέθηκε στο Κέντρο Υγείας Ιστιαίας όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.
Ήταν σοβαρά τραυματισμένος ο άτυχος άντρας

Δυστυχώς ήταν σοβαρά τραυματισμένος ο άτυχος άντρας και δεν σταμάτησε η περιπέτεια του στο Κέντρο Υγείας της περιοχής του.
Κρίθηκε απαραίτητο να μεταφερθεί στο νοσοκομείο της Χαλκίδας.
Έτσι, έγινε διακομιδή του με ασθενοφόρο του Τομέα ΕΚΑΒ, από την βάρδια υπηρεσίας, στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας όπου έφθασε βραδινές ώρες.

Ο άτυχος άντρας θα νοσηλευτεί στο νοσοκομείο προκειμένου να αφαιρεθούν τα σκάγια αλλά και να εκτιμηθεί η κατάσταση.
Περισσότερα νέα από την Εύβοια
Συναγερμός για φωτιά τώρα στην Βόρεια Εύβοια
Εύβοια: Έφυγε ένας άνθρωπος που άφησε το δικό του φως σε όλους
Εκοιμήθη εν Κυρίω ο πρωτοπρεσβύτερος Νικόλαος Δεληγιάννης – 56 χρόνια εφημέριος στην Ιστιαία
Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και προσθέστε το στα αποτελέσματα αναζήτησης για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.
Δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianews του Γιώργου Κουτσελίνη.

Ο Γιώργος Κουτσελίνης είναι ένας έμπειρος και καταξιωμένος δημοσιογράφος, του οποίου η επαγγελματική διαδρομή συνδυάζει τη βαθιά γνώση της τοπικής κοινωνίας με την εμπειρία στα μεγαλύτερα μέσα ενημέρωσης της χώρας.
Με καταγωγή από την Κύμη, όπου και αποφοίτησε από το Λύκειο το 1997, έθεσε από νωρίς τις διεθνείς ακαδημαϊκές βάσεις για την καριέρα του. Σπούδασε δημοσιογραφία στο αναγνωρισμένο Πανεπιστήμιο του Paisley στη Σκωτία, από όπου αποφοίτησε το 2003, αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις και μια σύγχρονη οπτική για τον χώρο της ενημέρωσης.
Μετά την ολοκλήρωση των στρατιωτικών του υποχρεώσεων, αφοσιώθηκε στο πάθος του για τη δημοσιογραφία. Για μία ολόκληρη δεκαετία (2009-2019), υπήρξε η φωνή και η εικόνα της Εύβοιας για έναν από τους κορυφαίους τηλεοπτικούς σταθμούς της χώρας, τον ALPHA, καλύπτοντας με συνέπεια και αξιοπιστία όλα τα μεγάλα γεγονότα της περιοχής.
Η πορεία του συνεχίστηκε με σημαντικές συνεργασίες σε πανελλαδικό επίπεδο, με πιο πρόσφατη αυτή στην επιτυχημένη ενημερωτική εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.
Παράλληλα, ο Γιώργος Κουτσελίνης έχει κατακτήσει και τον κόσμο του ραδιοφώνου. Σήμερα, βρίσκεται καθημερινά στο τιμόνι της πρωινής ζώνης του Πτήση 103,2 από τις 7:00 έως τις 11:00, όπου με τον δυναμικό του λόγο, το χιούμορ και την καίρια ανάλυση της επικαιρότητας, έχει χτίσει μια ισχυρή σχέση εμπιστοσύνης με το ακροατήριό του.
Ο ιστότοπος, υπό τη διεύθυνση του δημοσιογράφου Γιώργου Κουτσελίνη, καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, όπως τοπικά νέα, κοινωνικά ζητήματα και έκτακτα περιστατικά.
Παρέχει κατηγορίες όπως “Βόρεια Εύβοια” και “Νότια Εύβοια” για στοχευμένη ενημέρωση, καθώς και ενότητες για τα τελευταία νέα και ρεπορτάζ από την περιοχή.

