
Φύτευση 1.800 ελαιόδεντρων στη Β. Εύβοια από την ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ – Σταθερά δίπλα στις ανάγκες του τόπου της – Εθελοντική δράση δεντροφύτευσης για τους εργαζόμενους
Η ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΑΕ, μία από τις μεγαλύτερες πτηνοτροφικές εταιρείες με έδρα την Εύβοια, ολοκλήρωσε πρόσφατα τη φύτευση 1.800 ελαιόδεντρων σε ιδιόκτητες εκτάσεις παραγωγών στους Δήμους Ιστιαίας-Αιδηψού και Λίμνης, στη Β. Εύβοια, συμβάλλοντας ενεργά στην ανάκτηση της παραγωγής τους μετά από τις καταστροφικές πυρκαγιές του 2021.
Από την πρώτη στιγμή, η ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ στάθηκε δίπλα στις ανάγκες του τόπου της προχωρώντας σε διάφορες ενέργειες για τη στήριξη των πληγέντων περιοχών. Η μεγάλη αυτή δράση κοινωνικής και περιβαλλοντικής ευθύνης, που υλοποιήθηκε σε συνεργασία με τον Μη Κερδοσκοπικό Περιβαλλοντικό Οργανισμό We4All, ολοκληρώθηκε με μία ημέρα εθελοντικής δεντροφύτευσης για τους εργαζόμενους της εταιρείας.
Πάνω από 50 εργαζόμενοι της ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ βρέθηκαν την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022 στην περιοχή της Στροφυλιάς για να φυτεύσουν 168 ελαιόδεντρα σε ιδιόκτητη έκταση, με κεντρικό μήνυμα «Κάθε ρίζα για τον τόπο μας μετράει». Στη δράση συμμετείχε ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας κ. Θάνος Αγγελάκης, καθώς και στελέχη από όλα τα τμήματα της εταιρείας.
Η ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ, εδώ και 60 χρόνια, έχει στο επίκεντρο της εταιρικής της κουλτούρας τον άνθρωπο, δείχνοντας την έμπρακτη υποστήριξή της σε κάθε θεσμό και Οργάνωση που έχει ανάγκη, ενώ παράλληλα σέβεται και προστατεύει το περιβάλλον, υλοποιώντας μια σειρά από δράσεις που έχουν στόχο τη μείωση του ανθρακικού της αποτυπώματος, με όραμα ένα καλύτερο αύριο για όλους!
Λίγα λόγια για την Αγγελάκης Α.Ε.
Η ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΑΕ έχει συμπληρώσει 60 χρόνια επιτυχημένης πορείας στον κλάδο της πτηνοτροφίας, παραμένοντας πιστή στις ίδιες αξίες και αρχές που είχαν ο Νικόλαος
και η Παναγιώτα Αγγελάκη όταν δημιούργησαν, το 1962, μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση στη Χαλκίδα. Σήμερα, με αφοσίωση, μεράκι και συνέπεια, η επιχείρηση αυτή έχει εξελιχθεί σε μια καθετοποιημένη μονάδα παραγωγής κοτόπουλου, με έδρα τον Πούρνο Ευβοίας, που προσφέρει άμεσα πάνω από 200 θέσεις εργασίας και έμμεσα εκατοντάδες ακόμη θέσεις στην εφοδιαστική αλυσίδα, αποτελώντας έναν σταθερό πυλώνα ανάπτυξης της τοπικής και εθνικής οικονομίας.
Τα ηνία της επιχείρησης έχει πλέον αναλάβει η νέα γενιά της οικογένειας Αγγελάκη, ο Θάνος και ο Ταξιάρχης, συνεχίζοντας αναλλοίωτη τη φιλοσοφία μιας παραδοσιακής οικογενειακής επιχείρησης. Σταθερή επιδίωξη όλα αυτά τα χρόνια είναι η ανάπτυξη και δημιουργία καινοτόμων προϊόντων, έχοντας πάντα στο επίκεντρο τον άνθρωπο και τις σύγχρονες διατροφικές ανάγκες. Παράλληλα, μία από τις κορυφαίες προτεραιότητες της ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ είναι η αειφόρος ανάπτυξη, με στόχο να καταφέρει να γίνει, σε βάθος δεκαετίας, μια ανθρακικά ουδέτερη πτηνοτροφική εταιρεία.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Θάνος Αγγελάκης, μένει σταθερός στο όραμά του: η ποιότητα να μην θυσιάζεται ποτέ στον βωμό της ποσότητας, με τα προϊόντα της εταιρείας να παραμένουν κορυφαία σε γεύση και διατροφική αξία και να μη θυμίζουν σε τίποτα τυποποιημένα προϊόντα χωρίς φαντασία.
Περισσότερα νέα από την Εύβοια
Συναγερμός για φωτιά τώρα στην Βόρεια Εύβοια
Εύβοια: Έφυγε ένας άνθρωπος που άφησε το δικό του φως σε όλους
Εκοιμήθη εν Κυρίω ο πρωτοπρεσβύτερος Νικόλαος Δεληγιάννης – 56 χρόνια εφημέριος στην Ιστιαία
Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και προσθέστε το στα αποτελέσματα αναζήτησης για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.
Δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianews του Γιώργου Κουτσελίνη.

Ο Γιώργος Κουτσελίνης είναι ένας έμπειρος και καταξιωμένος δημοσιογράφος, του οποίου η επαγγελματική διαδρομή συνδυάζει τη βαθιά γνώση της τοπικής κοινωνίας με την εμπειρία στα μεγαλύτερα μέσα ενημέρωσης της χώρας.
Με καταγωγή από την Κύμη, όπου και αποφοίτησε από το Λύκειο το 1997, έθεσε από νωρίς τις διεθνείς ακαδημαϊκές βάσεις για την καριέρα του. Σπούδασε δημοσιογραφία στο αναγνωρισμένο Πανεπιστήμιο του Paisley στη Σκωτία, από όπου αποφοίτησε το 2003, αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις και μια σύγχρονη οπτική για τον χώρο της ενημέρωσης.
Μετά την ολοκλήρωση των στρατιωτικών του υποχρεώσεων, αφοσιώθηκε στο πάθος του για τη δημοσιογραφία. Για μία ολόκληρη δεκαετία (2009-2019), υπήρξε η φωνή και η εικόνα της Εύβοιας για έναν από τους κορυφαίους τηλεοπτικούς σταθμούς της χώρας, τον ALPHA, καλύπτοντας με συνέπεια και αξιοπιστία όλα τα μεγάλα γεγονότα της περιοχής.
Η πορεία του συνεχίστηκε με σημαντικές συνεργασίες σε πανελλαδικό επίπεδο, με πιο πρόσφατη αυτή στην επιτυχημένη ενημερωτική εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.
Παράλληλα, ο Γιώργος Κουτσελίνης έχει κατακτήσει και τον κόσμο του ραδιοφώνου. Σήμερα, βρίσκεται καθημερινά στο τιμόνι της πρωινής ζώνης του Πτήση 103,2 από τις 7:00 έως τις 11:00, όπου με τον δυναμικό του λόγο, το χιούμορ και την καίρια ανάλυση της επικαιρότητας, έχει χτίσει μια ισχυρή σχέση εμπιστοσύνης με το ακροατήριό του.
Ο ιστότοπος, υπό τη διεύθυνση του δημοσιογράφου Γιώργου Κουτσελίνη, καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, όπως τοπικά νέα, κοινωνικά ζητήματα και έκτακτα περιστατικά.
Παρέχει κατηγορίες όπως “Βόρεια Εύβοια” και “Νότια Εύβοια” για στοχευμένη ενημέρωση, καθώς και ενότητες για τα τελευταία νέα και ρεπορτάζ από την περιοχή.

