
Ο θόρυβος τον ξύπνησε τα ξημερώματα στα Ψαχνά. Ο τρομακτικός ήχος έρχονταν από την αυλή όπου εκεί είχε σταθμεύσει το όχημα του.
Χωρίς να καθυστερήσει ούτε λεπτό, βγήκε στο μπαλκόνι όπου εκεί είδε άγνωστους να έχουν πλησιάσει το αυτοκίνητο του. Οι δράστες έκοβαν τον καταλύτη του αυτοκινήτου του και όταν τον αντιλήφθηκαν μπήκαν σε αυτοκίνητο που είχαν παρκάρει λίγα μέτρα μακρυά και έγιναν καπνός.
Στις αρχές του καλοκαιριού 2022 πρωτοεμφανίστηκε αυτό το φαινόμενο με τα αυτοκίνητα στην Εύβοια. Ύστερα από πολλές έρευνες, οι αστυνομικοί κατάφεραν να εξιχνιάσουν δέκα περιπτώσεις κλοπών καταλυτών από αυτοκίνητα, σε περιοχές των Δήμων Κύμης – Αλιβερίου και Ερέτριας.
Μάλιστα ενώ είχαμε ηρεμήσει για αρκετό καιρό, πάλι εμφανίστηκε το φαινόμενο στα Ψαχνά. Η κλοπή των καταλυτών είναι ένα φαινόμενο που έχει πάρει διαστάσεις τα τελευταία χρόνια, λόγω από τη μια της ευκολίας με την οποία κλέβονται, αλλά και από την άλλη, των πολύτιμων υλικών που έχουν οι καταλύτες στο εσωτερικό τους και αυξάνουν την αξία τους.
Η κλοπή ενός καταλύτη αυτοκινήτου γίνεται άνετα στο φως της ημέρας καταδεικνύοντας την ευκολία με την οποία γίνεται η όλη διαδικασία.
Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι οι καταλύτες χρησιμοποιούνται και ως ανταλλακτικά, λόγω της έλλειψης που υπάρχει αυτή τη στιγμή παγκοσμίως, και έχουν αρκετή ζήτηση στην αγορά των μεταχειρισμένων.
Περισσότερα νέα από την Εύβοια
Συναγερμός για φωτιά τώρα στην Βόρεια Εύβοια
Εύβοια: Έφυγε ένας άνθρωπος που άφησε το δικό του φως σε όλους
Εκοιμήθη εν Κυρίω ο πρωτοπρεσβύτερος Νικόλαος Δεληγιάννης – 56 χρόνια εφημέριος στην Ιστιαία
Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και προσθέστε το στα αποτελέσματα αναζήτησης για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.
Δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianews του Γιώργου Κουτσελίνη.

Ο Γιώργος Κουτσελίνης είναι ένας έμπειρος και καταξιωμένος δημοσιογράφος, του οποίου η επαγγελματική διαδρομή συνδυάζει τη βαθιά γνώση της τοπικής κοινωνίας με την εμπειρία στα μεγαλύτερα μέσα ενημέρωσης της χώρας.
Με καταγωγή από την Κύμη, όπου και αποφοίτησε από το Λύκειο το 1997, έθεσε από νωρίς τις διεθνείς ακαδημαϊκές βάσεις για την καριέρα του. Σπούδασε δημοσιογραφία στο αναγνωρισμένο Πανεπιστήμιο του Paisley στη Σκωτία, από όπου αποφοίτησε το 2003, αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις και μια σύγχρονη οπτική για τον χώρο της ενημέρωσης.
Μετά την ολοκλήρωση των στρατιωτικών του υποχρεώσεων, αφοσιώθηκε στο πάθος του για τη δημοσιογραφία. Για μία ολόκληρη δεκαετία (2009-2019), υπήρξε η φωνή και η εικόνα της Εύβοιας για έναν από τους κορυφαίους τηλεοπτικούς σταθμούς της χώρας, τον ALPHA, καλύπτοντας με συνέπεια και αξιοπιστία όλα τα μεγάλα γεγονότα της περιοχής.
Η πορεία του συνεχίστηκε με σημαντικές συνεργασίες σε πανελλαδικό επίπεδο, με πιο πρόσφατη αυτή στην επιτυχημένη ενημερωτική εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.
Παράλληλα, ο Γιώργος Κουτσελίνης έχει κατακτήσει και τον κόσμο του ραδιοφώνου. Σήμερα, βρίσκεται καθημερινά στο τιμόνι της πρωινής ζώνης του Live FM, από τις 10:00 έως τις 13:00, όπου με τον δυναμικό του λόγο, το χιούμορ και την καίρια ανάλυση της επικαιρότητας, έχει χτίσει μια ισχυρή σχέση εμπιστοσύνης με το ακροατήριό του.
Ο ιστότοπος, υπό τη διεύθυνση του δημοσιογράφου Γιώργου Κουτσελίνη, καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, όπως τοπικά νέα, κοινωνικά ζητήματα και έκτακτα περιστατικά.
Παρέχει κατηγορίες όπως “Βόρεια Εύβοια” και “Νότια Εύβοια” για στοχευμένη ενημέρωση, καθώς και ενότητες για τα τελευταία νέα και ρεπορτάζ από την περιοχή.

