ΚΕΑ δώρο Χριστουγέννων 2021: Πότε μπαίνει;

Πότε θα καταβληθεί η πρώτη δόση του διπλού ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος στους δικαιούχους.

Η πρώτη πληρωμή για το ΚΕΑ Δεκεμβρίου θα γίνει στις 15 Δεκεμβρίου. Θα περιλαμβάνει την πρώτη δόση του ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος, ενώ όπως και κάθε μήνα η πληρωμή θα ολοκληρωθεί την τελευταία εργάσιμη του Δεκεμβρίου.

Με λίγα λόγια, οι δικαιούχοι του ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος θα πληρωθούν διπλά τον Δεκέμβριο και πιο συγκεκριμένα, στις 15 Δεκεμβρίου θα λάβουν την πρώτη δόση, και στις 30-31 Δεκεμβρίου το υπόλοιπο.

Τα χρήματα για όσους κάνουν αίτηση ΚΕΑ και είναι δικαιούχοι είναι 200 ευρώ τον μήνα για μονοπρόσωπο νοικοκυριό, 100 ευρώ για κάθε επιπλέον ενήλικο μέλος και 50 ευρώ για κάθε ανήλικο μέλος.


Περισσότερα νέα από την Εύβοια

Συναγερμός για φωτιά τώρα στην Βόρεια Εύβοια

Εύβοια: Έφυγε ένας άνθρωπος που άφησε το δικό του φως σε όλους

Εκοιμήθη εν Κυρίω ο πρωτοπρεσβύτερος Νικόλαος Δεληγιάννης – 56 χρόνια εφημέριος στην Ιστιαία

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και προσθέστε το στα αποτελέσματα αναζήτησης για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.

Δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianews του Γιώργου Κουτσελίνη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ