Αρκετό χιόνι είχε πέσει σε όλη την Εύβοια – Δείτε τι έπαθε ένα σπίτι από το χιόνι
Χιονιά του 2004 είχαν χαρακτηρίσει την κακοκαιρία Μήδεια που έκανε την εμφάνιση της το 2021 και αν δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες θα ξεχάσετε ότι γεννηθήκατε στην Ελλάδα και θα νομίζετε ότι είστε κάπου στην Αλάσκα.
Χιόνια και πολικό ψύχος είχε η Εύβοια με την κακοκαιρία Μήδεια. Για αρκετές ώρες είχε δείξει τα δόντια της, όταν άρχισε να ρίχνει πυκνό χιόνι στο καταφύγιο.
Μάλιστα, λίγες μέρες πριν, ο καιρός ήταν ανοιξιάτικος και έδωσε την ευκαιρία στους κατοίκους να χαρούν την βόλτα τους στις παραλίες και τις πλατείες.
Τίποτα δεν έδειχνε αυτό που θα επακολουθούσε.
Μέσα σε λίγες ώρες, ο καιρός άρχισε να χαλάει από τις πρώτες πρωινές ώρες. Η θερμοκρασία άρχισε να πέφτει και από τους 17 βαθμούς Κελσίου, έπεσε στο μηδέν.
Στη διάρκεια της νύχτας προς την 15η Φεβρουαρίου 2021 στην Εύβοια ξέσπασε χιονοθύελλα με τις ριπές των βοριάδων να φθάνουν και τους 65 κόμβους.
Η εξέλιξη ήταν ταχύτατη. Οι ψυχρές αέριες μάζες είχαν φθάσει στην Εύβοια και είχε ήδη χιονίσει παντού.
Δείτε πως ο χιονιάς εξαφάνισε σπίτι στην Εύβοια και έριξε πολύ χιόνι.
Πυκνό χιόνι έπεσε στην Στενή με αποτέλεσμα να τα σκεπάσει όλα. Με τη θερμοκρασία να βρίσκεται κάτω από το μηδέν και το χιόνι να ξεπερνά ακόμα και το ένα μέτρο!


Περισσότερα νέα από την Εύβοια
Συναγερμός για φωτιά τώρα στην Βόρεια Εύβοια
Εύβοια: Έφυγε ένας άνθρωπος που άφησε το δικό του φως σε όλους
Εκοιμήθη εν Κυρίω ο πρωτοπρεσβύτερος Νικόλαος Δεληγιάννης – 56 χρόνια εφημέριος στην Ιστιαία
Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και προσθέστε το στα αποτελέσματα αναζήτησης για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.
Δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianews του Γιώργου Κουτσελίνη.

Ο Γιώργος Κουτσελίνης είναι ένας έμπειρος και καταξιωμένος δημοσιογράφος, του οποίου η επαγγελματική διαδρομή συνδυάζει τη βαθιά γνώση της τοπικής κοινωνίας με την εμπειρία στα μεγαλύτερα μέσα ενημέρωσης της χώρας.
Με καταγωγή από την Κύμη, όπου και αποφοίτησε από το Λύκειο το 1997, έθεσε από νωρίς τις διεθνείς ακαδημαϊκές βάσεις για την καριέρα του. Σπούδασε δημοσιογραφία στο αναγνωρισμένο Πανεπιστήμιο του Paisley στη Σκωτία, από όπου αποφοίτησε το 2003, αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις και μια σύγχρονη οπτική για τον χώρο της ενημέρωσης.
Μετά την ολοκλήρωση των στρατιωτικών του υποχρεώσεων, αφοσιώθηκε στο πάθος του για τη δημοσιογραφία. Για μία ολόκληρη δεκαετία (2009-2019), υπήρξε η φωνή και η εικόνα της Εύβοιας για έναν από τους κορυφαίους τηλεοπτικούς σταθμούς της χώρας, τον ALPHA, καλύπτοντας με συνέπεια και αξιοπιστία όλα τα μεγάλα γεγονότα της περιοχής.
Η πορεία του συνεχίστηκε με σημαντικές συνεργασίες σε πανελλαδικό επίπεδο, με πιο πρόσφατη αυτή στην επιτυχημένη ενημερωτική εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.
Παράλληλα, ο Γιώργος Κουτσελίνης έχει κατακτήσει και τον κόσμο του ραδιοφώνου. Σήμερα, βρίσκεται καθημερινά στο τιμόνι της πρωινής ζώνης του Live FM, από τις 10:00 έως τις 13:00, όπου με τον δυναμικό του λόγο, το χιούμορ και την καίρια ανάλυση της επικαιρότητας, έχει χτίσει μια ισχυρή σχέση εμπιστοσύνης με το ακροατήριό του.
Ο ιστότοπος, υπό τη διεύθυνση του δημοσιογράφου Γιώργου Κουτσελίνη, καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, όπως τοπικά νέα, κοινωνικά ζητήματα και έκτακτα περιστατικά.
Παρέχει κατηγορίες όπως “Βόρεια Εύβοια” και “Νότια Εύβοια” για στοχευμένη ενημέρωση, καθώς και ενότητες για τα τελευταία νέα και ρεπορτάζ από την περιοχή.

