Μαύρη ημέρα για χωριό στην Εύβοια

Στο πένθος ντύθηκε χωριό στην Εύβοια όταν μαθεύτηκε η δυσάρεστη είδηση

Σε ηλικία 54 ετών, άφησε την τελευταία της πνοή η άτυχη γυναίκα, η οποία βρέθηκε αναίσθητη μέσα στο σπίτι της, στο χωριό Αχλάδι της Εύβοιας.

Μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Μαντουδίου, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, ο θάνατός της οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

Η άτυχη γυναίκα ήταν μητέρα δύο κοριτσιών, αλλά η μοίρα την χτύπησε άσχημα, όταν πριν από 10 χρόνια έχασε τον μοναχογιό της σε τροχαίο ατύχημα.

Ο Δήμαρχος Μαντουδίου Λίμνης – Αγίας Άννας Γιώργος Τσαπουρνιώτης την αποχαιρετά με μια φωτογραφία της στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, με σπαρακτικό τρόπο, γράφοντας τα παρακάτω:

Που πας κορίτσι μου που πας!!! Δεν μπόρεσες να αντέξεις άλλο μακριά από το παλικαράκι σου!!! Μαύρη μέρα για το χωριό μας Μαρία μου!!!”


Περισσότερα νέα από την Εύβοια

Συναγερμός για φωτιά τώρα στην Βόρεια Εύβοια

Εύβοια: Έφυγε ένας άνθρωπος που άφησε το δικό του φως σε όλους

Εκοιμήθη εν Κυρίω ο πρωτοπρεσβύτερος Νικόλαος Δεληγιάννης – 56 χρόνια εφημέριος στην Ιστιαία

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και προσθέστε το στα αποτελέσματα αναζήτησης για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.

Δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianews του Γιώργου Κουτσελίνη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ