Ώρες αγωνίας στην Εύβοια για τραυματισμένη γυναίκα σε φαράγγι
Το απόγευμα της Κυριακής στήθηκε στην Εύβοια, επιχείρηση διάσωσης στο φαράγγι της Αγάλης για τον απεγκλωβισμό μιας τραυματισμένης ορειβάτισσας.
Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε με τη συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χαλκίδας, η οποία κινητοποιήθηκε άμεσα μετά την ειδοποίηση για το περιστατικό.
Στο σημείο έσπευσαν τρία οχήματα με οκτώ πυροσβέστες, οι οποίοι, με προσεκτικούς χειρισμούς και τη χρήση εξειδικευμένου εξοπλισμού, κατάφεραν μέσα σε δύο ώρες να μεταφέρουν τη γυναίκα σε ασφαλές σημείο.
Η επιχείρηση ήταν απαιτητική, καθώς το δύσβατο έδαφος και οι συνθήκες του φαραγγιού καθιστούσαν δύσκολη τη μεταφορά της τραυματία.
Η ορειβάτισσα είχε υποστεί τραυματισμό στον αστράγαλο, γεγονός που την εμπόδιζε να κινηθεί αυτοβούλως.
Μετά τη διάσωσή της, παραλήφθηκε από το ΕΚΑΒ και διακομίστηκε άμεσα στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου της παρασχέθηκε η απαραίτητη ιατρική φροντίδα.
Το φαράγγι της Αγάλης, γνωστό για τη φυσική του ομορφιά, αποτελεί δημοφιλή προορισμό για πεζοπορία και ορειβασία.
Ωστόσο, το περιστατικό αυτό αναδεικνύει την ανάγκη για προσοχή και κατάλληλη προετοιμασία από όσους επιλέγουν να κινηθούν σε τέτοιες περιοχές.
Η άμεση ανταπόκριση της Πυροσβεστικής Χαλκίδας και των διασωστών ανέδειξε για άλλη μια φορά την ετοιμότητα των αρχών να ανταποκριθούν σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, προσφέροντας πολύτιμη βοήθεια σε όσους τη χρειάζονται.
Φωτογραφία αρχείου
Περισσότερα νέα από την Εύβοια
Συναγερμός για φωτιά τώρα στην Βόρεια Εύβοια
Εύβοια: Έφυγε ένας άνθρωπος που άφησε το δικό του φως σε όλους
Εκοιμήθη εν Κυρίω ο πρωτοπρεσβύτερος Νικόλαος Δεληγιάννης – 56 χρόνια εφημέριος στην Ιστιαία
Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και προσθέστε το στα αποτελέσματα αναζήτησης για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.
Δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianews του Γιώργου Κουτσελίνη.

Ο Γιώργος Κουτσελίνης είναι ένας έμπειρος και καταξιωμένος δημοσιογράφος, του οποίου η επαγγελματική διαδρομή συνδυάζει τη βαθιά γνώση της τοπικής κοινωνίας με την εμπειρία στα μεγαλύτερα μέσα ενημέρωσης της χώρας.
Με καταγωγή από την Κύμη, όπου και αποφοίτησε από το Λύκειο το 1997, έθεσε από νωρίς τις διεθνείς ακαδημαϊκές βάσεις για την καριέρα του. Σπούδασε δημοσιογραφία στο αναγνωρισμένο Πανεπιστήμιο του Paisley στη Σκωτία, από όπου αποφοίτησε το 2003, αποκτώντας πολύτιμες γνώσεις και μια σύγχρονη οπτική για τον χώρο της ενημέρωσης.
Μετά την ολοκλήρωση των στρατιωτικών του υποχρεώσεων, αφοσιώθηκε στο πάθος του για τη δημοσιογραφία. Για μία ολόκληρη δεκαετία (2009-2019), υπήρξε η φωνή και η εικόνα της Εύβοιας για έναν από τους κορυφαίους τηλεοπτικούς σταθμούς της χώρας, τον ALPHA, καλύπτοντας με συνέπεια και αξιοπιστία όλα τα μεγάλα γεγονότα της περιοχής.
Η πορεία του συνεχίστηκε με σημαντικές συνεργασίες σε πανελλαδικό επίπεδο, με πιο πρόσφατη αυτή στην επιτυχημένη ενημερωτική εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.
Παράλληλα, ο Γιώργος Κουτσελίνης έχει κατακτήσει και τον κόσμο του ραδιοφώνου. Σήμερα, βρίσκεται καθημερινά στο τιμόνι της πρωινής ζώνης του Live FM, από τις 10:00 έως τις 13:00, όπου με τον δυναμικό του λόγο, το χιούμορ και την καίρια ανάλυση της επικαιρότητας, έχει χτίσει μια ισχυρή σχέση εμπιστοσύνης με το ακροατήριό του.
Ο ιστότοπος, υπό τη διεύθυνση του δημοσιογράφου Γιώργου Κουτσελίνη, καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, όπως τοπικά νέα, κοινωνικά ζητήματα και έκτακτα περιστατικά.
Παρέχει κατηγορίες όπως “Βόρεια Εύβοια” και “Νότια Εύβοια” για στοχευμένη ενημέρωση, καθώς και ενότητες για τα τελευταία νέα και ρεπορτάζ από την περιοχή.

