Βόρεια Εύβοια: Η αγαπημένη περιοχή για διακοπές

Ένα από τα μεγάλα ατού στην Βόρεια Εύβοια είναι οι διακοπές που σου προσφέρει

Σε κοντινή απόσταση από την Αθήνα και με δρόμο μέσω της Υψηλής Γέφυρας, αλλά και της παλαιάς, η Εύβοια (μαζί με τη Λευκάδα) είναι γνωστή και σαν «στεριανό» νησί.

Οι καταρράκτες του Δρυμώνα στη Βόρεια Εύβοια, ανάμεσα στα χωριά Δρυμώνα και Κερασιά, είναι ένα τοπίο ξεχωριστής ομορφιάς που εντυπωσιάζει τους φυσιολάτρες

Μια πολύ καλή επιλογή για να βρεθεί κανείς σε ένα μαγευτικό τοπίο και να απολαύσει δροσιστικές βουτιές είναι οι καταρράκτες Δρυμώνα στην καταπράσινη Βόρεια Εύβοια.

Βόρεια Εύβοια διακοπές
Βόρεια Εύβοια διακοπές

Εύβοια παραλίες: Απολαύστε τις ομορφότερες παραλίες της Εύβοιας!

Όσοι δεν έχετε πάει ποτέ σε μία κρυμμένη παραλία της Εύβοιας, πάρτε χαρτί και μολύβι και καταγράψτε τους λόγους που πρέπει να πας να την ζήσεις από κοντά. Δεν είναι μία παραλία κοινή αλλά ένα μέρος όπου σταματούν τα ρολόγια και γίνεσαι άλλος άνθρωπος. Πρόκειται πράγματι για την πιο εντυπωσιακή, άγριας ομορφιάς και «αυθεντική» παραλία του Αιγαίου.

Βόρεια Εύβοια διακοπές

Αυτή είναι η παραλία Σαρακήνικο!

Εύβοια χάρτης: Για να κάνετε τις τέλειες διακοπές

Βόρεια Εύβοια διακοπές

Γεωλογικά η Εύβοια αποτελεί συνέχεια της Αττικής. Έχει σχιστόλιθους, ενώ παλιά είχε και ηφαίστεια.

Πευκί Εύβοια: Μία οργανωμένη παραλία

Το Πευκί με την παραλία του αποτελεί τον βασικότερο προορισμό για διακοπές στη βόρεια Εύβοια, με έκταση 4-5 χιλιόμετρα η παραλία διαθέτει ψηλή άμμο , βότσαλο, μικρές πέτρες, και δίνει τη δυνατότητα στον επισκέπτη να διαλέξει όποιο κομμάτι του αρέσει. Με λίγα λόγια, τα έχει όλα!

Τα Λιχαδονήσια για διακοπές στην Εύβοια ή αλλιώς άλλος ένας παράδεισος

Δεν χρειάζονται πολλές συστάσεις. Μια ανάσα από τη Λιχάδα της Βόρειας Εύβοιας και απέναντι από τα Καμένα Βούρλα, η περιοχή φυλάει το πολύτιμο μυστικό της… τα κατάφυτα νησάκια με το απέραντο γαλάζιο, που λέγονται Λιχαδονήσια και ρίχνουν το γάντι στην Καραϊβική!

Αγία Άννα Εύβοια: Για ένα τέλειο διήμερο στην Εύβοια

Η Αγία Άννα είναι ένας γνωστός τουριστικός προορισμός στη βόρεια Εύβοια και είναι αρκετά δημοφιλής εξαιτίας της μεγάλης παραλίας του παραλιακού οικισμού.