Τραυματίστηκε ύστερα από τροχαίο στην Έξω Παναγίτσα στη Χαλκίδα [Φωτογραφία]

Τροχαίο ατύχημα με θύμα έναν οδηγό μηχανής είχαμε στην Έξω Παναγίτσα στη Χαλκίδα. Κάτω από άγνωστες συνθήκες το όχημα συγκρούστηκε με μηχανή. Αποτέλεσμα ήταν ο ελαφρύς τραυματισμός του οδηγού της μηχανής.

Το τροχαίο ατύχημα έγινε στην Έξω Παναγίτσα. Αξίζει να σημειωθεί ότι από την Χαλκίδα μέχρι την Αρτάκη, το οδικό δίκτυο είναι πολύ επικίνδυνο. Μάλιστα σε αυτόν το άξονα, υπάρχει ένας από τους τρομακτικούς δρόμους στην Εύβοια, με πολλά ατυχήματα να συμβαίνουν και να υπάρχει και ταμπέλα που να υπενθυμίζει αυτό στους οδηγούς που περνούν από το σημείο και δεν ξέρουν.

Στο σημείο της σύγκρουσης ήταν παρών ο Νίκος Τσιτσίγκος ο οποίος μάλιστα δημοσίευσε και στα κοινωνικά δίκτυα την παρακάτω φωτογραφία επισημαίνοντας ότι δεν υπάρχουν στον κεντρικό δρόμο Χαλκίδας – Νέας Αρτάκης ούτε διαβάσεις πεζών, ούτε διαγραμμίσεις. Πιο συγκεκριμένα έγραψε τα ακόλουθα: “Σήμερα το πρωί δημοσίευσα, για τις επαναβαφές στις διαβάσεις, πεζών που κάνουν συνεργεία του Δήμου, στο κέντρο της Χαλκίδας, ενώ στον οδικά άξονα Χαλκίδας – Αρτάκης παρά τα δεκάδες θύματα δεν υπάρχει τίποτα. Ούτε διαγραμμίσεις στο δρόμο, ούτε και στις ανύπαρκτες διαβάσεις πεζών.
Έγινε το μοιραίο. Μήπως είναι καιρός κάποιοι να ξυπνήσουν!

Δείτε την φωτογραφία

Το τροχαίο ατύχημα έγινε στην Έξω Παναγίτσα
Το τροχαίο ατύχημα έγινε στην Έξω Παναγίτσα. (πηγή φωτογραφίας Νίκος Τσιτσίγκος)