Τροχαίο ατύχημα στην Εύβοια: Τραυματίστηκε 22χρονος

Τραυματίστηκε ο οδηγός και οι επιβαίνοντες του αυτοκινήτου στην περιοχή Άγιος της Βόρειας Εύβοιας
Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε ο 22χρονος οδηγός του ενός οχήματος. (φωτογραφία αρχείου)

Τροχαίο ατύχημα το απόγευμα της Κυριακής 20 Νοεμβρίου 2022 στην Νότια Εύβοια.

Δεν σταματούν τα τροχαία στην Εύβοια σήμερα. Μετά το πρωινό ατύχημα στην περιοχή Άγιος άλλο ένα είχαμε αυτή την φορά στην Κάρυστο. Δύο οχήματα συγκρούστηκαν μεταξύ τους έξω από την κωμόπολη. Την ίδια ώρα αναγνώστες του evianews επισημαίνουν την άθλια κατάσταση που βρίσκεται το οδικό δίκτυο τα τελευταία χρόνια.

Τραυματίστηκε 22χρονο παλικάρι σε τροχαίο στην Κάρυστο

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε ο 22χρονος οδηγός του ενός οχήματος. Αρκετός κόσμος μαζεύτηκε στο σημείο και κάλεσαν ασθενοφόρο. Άμεσα, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Καρύστου. Μέχρι στιγμής δεν έχει κριθεί απαραίτητη η διακομιδή του σε νοσοκομείο της Αθήνας. Αυτό σημαίνει ότι ευτυχώς ο τραυματισμός του δεν είναι σοβαρός.

Δείτε τι κάνουμε σε περίπτωση ατυχήματος

Υπάρχουν οι πρώτες βοήθειες που μπορεί να αποδειχθούν σημαντικές σε περίπτωση τραυματισμού και πρέπει όλοι να τις έχουμε υπόψιν μας σε περίπτωση που βρεθούμε αντιμέτωποι με ένα τροχαίο ατύχημα είτε στην Εύβοια είτε εκτός νομού.

-Αν ο τραυματίας αιμορραγεί, χρησιμοποίησε αποστειρωμένες γάζες ή καθαρά πανιά ή ρούχα και δώσε πίεση στο σημείο. Πρόσθεσε συνεχώς γάζες, χωρίς να αφαιρείς τις προηγούμενες και αν έχεις επίδεσμο σταθεροποίησε τον όταν σταματήσει η αιμορραγία.

-Θα πρέπει να ξέρεις ότι δεν χρειάζεται να αγγίζεις αίμα, χωρίς να φοράς γάντια μιας χρήσεως. Απαραίτητη είναι να υπάρχουν τα γάντια στο αυτοκίνητο μας.

– Θα πρέπει να ξέρεις ότι είναι σημαντικό να σκεπάσεις τον τραυματία με κουβέρτα ή μπουφάν, για την αποφυγή απώλειας θερμότητας.

-Μην ξεχνάς να μιλάς συνεχώς στον τραυματία και να τον ενθαρρύνεις ψυχολογικά και ενημέρωσε τον ότι έρχεται ειδικευμένη βοήθεια. Είναι πολύ σημαντικό να του δώσεις ελπίδες και αισιοδοξία.

– Δεν πρέπει να ξεχνάς μια πολύ σοβαρή συμβουλή. Θα πρέπει να μην κουνιέται ο τραυματίας. Πρέπει να του το υπενθυμίζεις κάθε λίγο. Πρέπει να τον συμβουλεύεις να μείνει ακίνητος έως ότου έρθει η βοήθεια.

– Τέλος αν ο τραυματίας δεν έχει τις αισθήσεις του, αλλά αναπνέει φυσιολογικά, διατήρησε ανοιχτό τον αεραγωγό του.

Τα νέα της Εύβοιας

Επίδομα θέρμανσης 2022 πληρωμή α δόσης: Πότε ξεκινά;

Πότε βγαίνει ο ΕΝΦΙΑ 2023; Διαβάστε το αναλυτικό ρεπορτάζ από το newse

Εύβοια: Ξαφνικά άρχισαν να ακούγονται ήχοι από το δάσος [Βίντεο]

Η Χιλιαδού διεκδικεί το βραβείο της καλύτερης τοποθεσίας για ταινίες!

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις