Τροχαίο στο Αλιβέρι: Αυτοκίνητο έπεσε σε βράχια

Τροχαίο σημειώθηκε το πρωί 22 Ιουνίου στο δρόμο Αλιβερίου – Αμαρύνθου.

Τροχαίο ατύχημα στο Αλιβέρι: Όπως θα δείτε και στην φωτογραφία, η σύγκρουση ήταν σφοδρή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Έτσι θα χάσεις αρκετές θερμίδες με το τρέξιμο!

Τι εμφανίστηκε έξω από τα σπίτια χωριού στην Νότια Εύβοια

Τρομερό μέρος! Δες τι παραλία υπάρχει και είναι κρυμμένη στην Εύβοια!

Πιο συγκεκριμένα αυτοκίνητο για άγνωστους λόγους ξέφυγε της πορείας με αποτέλεσμα να εκτραπεί δεξιά του δρόμου και να προσκρούσει σε βράχους.

Περαστικοί πάγωσαν με την εικόνα που αντίκρισαν και βγήκαν έξω από τα οχήματα τους προκειμένου να βοηθήσουν τον άτυχο οδηγό. Ο οδηγός βγήκε από το όχημα που θα δείτε στην παρακάτω φωτογραφία.

Ευτυχώς δεν υπήρξε κανείς τραυματισμός ενώ στο σημείο ήταν η αστυνομία και η πυροσβεστική.

Δείτε φωτογραφίες από το τροχαίο στο Αλιβέρι

Τροχαίο Αλιβέρι
Στην φωτογραφία βλέπουμε το αυτοκίνητο που κάτω από άγνωστες συνθήκες έπεσε σε βράχια. Μέσα σε λίγα λεπτά το όχημα όπως βλέπετε έγινε σμπαράλια. Το μόνο θετικό είναι ότι ο οδηγός είναι καλά στην υγεία του και ευτυχώς δεν τραυματίστηκε.
Πιο συγκεκριμένα αυτοκίνητο για άγνωστους λόγους ξέφυγε της πορείας με αποτέλεσμα να εκτραπεί δεξιά του δρόμου και να προσκρούσει σε βράχους. Περαστικοί πάγωσαν με την εικόνα που αντίκρισαν και βγήκαν έξω από τα οχήματα τους προκειμένου να βοηθήσουν τον άτυχο οδηγό. Ο οδηγός βγήκε από το όχημα που θα δείτε στην παρακάτω φωτογραφία. Ευτυχώς δεν υπήρξε κανείς τραυματισμός ενώ στο σημείο βρίσκεται η αστυνομία και η πυροσβεστική.
Πιο συγκεκριμένα αυτοκίνητο για άγνωστους λόγους έφυγε το όχημα που βλέπετε της πορείας με αποτέλεσμα να εκτραπεί δεξιά του δρόμου και να προσκρούσει σε βράχους. Το περιστατικό έγινε έξω από το Αλιβέρι στην Ακτή Νηρέως. Περαστικοί πάγωσαν με την εικόνα που αντίκρισαν και βγήκαν έξω από τα οχήματα τους προκειμένου να βοηθήσουν τον άτυχο οδηγό. Ο οδηγός βγήκε από το όχημα που θα δείτε στην παρακάτω φωτογραφία. Ευτυχώς δεν υπήρξε κανείς τραυματισμός ενώ στο σημείο βρίσκεται η αστυνομία και η πυροσβεστική.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Εύβοια με άλλη ματιά στο newse.gr

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο evianews.com