Χαλκίδα: Δείτε πόσο τρομακτικός έγινε για λίγο ο ουρανός! [Φωτογραφία]

Ο ουρανός άλλαξε μορφή για λίγο – Μια απίθανη φωτογραφία από τη Χαλκίδα όπου ο ουρανός σάστησε τους Χαλκιδέους – Δείτε την φωτογραφία

Ένα εκπληκτικό θέαμα είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν στη Χαλκίδα όσοι κάτοικοι έκαναν το περπάτημα τους.

Η δύση του ηλίου επιφύλασσε για ακόμη μια φορά για τους λάτρεις της φωτογραφίας αλλά και τους ρομαντικούς μια εξαιρετική ευκαιρία για να επιβεβαιώσουν πως ο καλύτερος καλλιτέχνης είναι η ίδια η φύση.

Ο ουρανός στη Χαλκίδα «βάφτηκε» κόκκινος. Κάτοικος της περιοχής κατέγραψε με το κινητό της τον κατακόκκινο ουρανό και δημοσίευσε την φωτογραφία στο Facebook. Περιττό να σας πούμε ότι μέσα σε λίγα λεπτά έγινε viral.

“Και όμως αυτό που βλέπετε, έγινε στη Χαλκίδα. Είναι μια στιγμή που με άφησε με τον στόμα ανοιχτό. Η πόλη μας έχει καταπληκτικές περιοχές για περπάτημα. Και βέβαια όταν βλέπεις αυτές τις εικόνες δεν χρειάζεται κάτι άλλο για να φτιάξεις το απόγευμα σου και να γυρίσεις στο σπίτι γεμάτος από διάθεση για να συνεχίσεις την υπόλοιπη μέρα.” Αυτά μας είπε ο αναγνώστης μας, που μας έστειλε αυτή την καταπληκτική φωτογραφία που θα δείτε.

Η εικόνα που τράβηξε ο αναγνώστης μας ήταν μαγευτική. Βλέποντας αυτή την εικόνα δεν άργησε να πάρε το κινητό του τηλέφωνο για να αποτυπώσει τη στιγμή. Όπως ήταν αναμενόμενο, το ξεχωριστό αυτό φαινόμενο, που κράτησε μόλις λίγα λεπτά, έγινε κατευθείαν viral στα κοινωνικά δίκτυα.

Ο ουρανός στη Χαλκίδα έγινε τρομακτικός – Δείτε την φωτογραφία

Ο ουρανός στη Χαλκίδα «βάφτηκε» κόκκινος. Κάτοικος της περιοχής κατέγραψε με το κινητό της τον κατακόκκινο ουρανό και δημοσίευσε την φωτογραφία στο Facebook. Περιττό να σας πούμε ότι μέσα σε λίγα λεπτά έγινε viral.

Όταν ο ουρανός ήταν τρομακτικός σε πόλεις της Κίνας

Μια απίστευτη εικόνα όπου ο ουρανός έγινε κόκκινος στην Κίνα.

Στην πρωτεύουσα της Κίνας, το Πεκίνο, συνήθως ο ουρανός δεν φαίνεται, καθώς τον κρύβει η αιθαλομίχλη από τα καυσαέρια της πυκνοκατοικημένης πόλης με τα πολλά αυτοκίνητα. Σε άλλες περιοχές της χώρας, ο ουρανός εμφανίζει άλλου είδους ιδιαιτερότητες.

Κάθε χρόνο, κάπου την άνοιξη ξεκινάει η περίοδος μεταφοράς σκόνης στην περιοχή της εσωτερικής Μογγολίας (που υπάγεται στην Κίνα και δεν πρέπει να συγχέεται με το κράτος της Μογγολίας). Όταν συμβαίνει αυτό, ο ουρανός χάνει το γαλάζιο του χρώμα και κοκκινίζει. Αυτό συνέβη το 2015. Επί πενήντα λεπτά, οι κάτοικοι της περιοχής τα έβλεπαν όλα κόκκινα, όχι επειδή θα ερχόταν το τέλος του κόσμου, αλλά επειδή ήρθε η λάσπη, η οποία και πραγματικά έκανε την εμφάνισή της στο τέλος, σκεπάζοντας τα πάντα όταν ο ουρανός έγινε ξανά γαλανός.

Δείτε την φωτογραφία

Επί πενήντα λεπτά, οι κάτοικοι της περιοχής τα έβλεπαν όλα κόκκινα, όχι επειδή θα ερχόταν το τέλος του κόσμου, αλλά επειδή ήρθε η λάσπη, η οποία και πραγματικά έκανε την εμφάνισή της στο τέλος, σκεπάζοντας τα πάντα όταν ο ουρανός έγινε ξανά γαλανός.