Σημαντική είδηση: Σεισμός 3.2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ στην Εύβοια!

Θα κάνετε την προσευχή σας: Οι δύο πιο επικίνδυνοι δρόμοι στην Εύβοια

Εύβοια

Δύο επικίνδυνοι δρόμοι τα τελευταία χρόνια στην Εύβοια που πρέπει να κάνεις την προσευχή σου

Η Εύβοια δεν φημίζεται για το καλό οδικό της δίκτυο. Σε σύγκριση με άλλους νομούς, οι δρόμοι στην Εύβοια είναι άκρως επικίνδυνοι.

Η σωστή ταχύτητα και η προσεκτική οδήγηση είναι τα δύο πράγματα που πρέπει να έχει στο μυαλό του o κάθε οδηγός που επισκέπτεται τον νομό μας.

Ωστόσο, υπάρχουν μερικοί δρόμοι, για τους οποίους θα πρέπει να κάνουν την προσευχή τους, ακόμα και οι πιο έμπειροι οδηγοί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε μερικούς δρόμους έχουν γίνει παρεμβάσεις για να μειωθεί ο κίνδυνος.

Εκτός από το γεγονός ότι οι δρόμοι που θα δείτε είναι στενοί, με αποτέλεσμα η διέλευση δύο οχημάτων να καθίσταται απαγορευτική, θα πρέπει συν τοις άλλοις να αντιμετωπίσετε και τα άσχημα καιρικά φαινόμενα.

Ένας επικίνδυνος παραλιακός δρόμος στην Εύβοια

Διασχίζοντας, για παράδειγμα, κανείς το δρόμο ΜουρτερήΆγιος Μερκούριος μπορεί να έρθει αντιμέτωπος με τα τεράστια κύματα που «μαστιγώνουν» το οδικό δίκτυο, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου του.

Σε περίπτωση που βρέχει υπάρχει και ο κίνδυνος να βρεθεί αντιμέτωπος με κάποιον χείμαρρο. Και το πρόβλημα δεν σταματά εδώ μιας και αυτό το κομμάτι είναι το πιο επικίνδυνο.

Το βουνό έχει πάρει κλίση πάνω από τον δρόμο. Το ευτύχημα είναι ότι δεν έχει συμβεί μέχρι τώρα κάποιο δυστύχημα και πιάνουν οι προσευχές.

προσευχή, δύο πιο επικίνδυνοι δρόμοι, Εύβοια
Ένας επικίνδυνος δρόμος που υπάρχει μέχρι και σήμερα

Ένας επικίνδυνος δρόμος πριν κάποια χρόνια

Αναμβισβήτητα, ο παραλιακός δρόμος για την Κύμη, δεν αφήνει και πολλά… περιθώρια ελιγμών.

Ο συγκεκριμένος δρόμος σε μερικά τμήματα είναι τόσο στενός που οποιαδήποτε λάθος μπορεί να αποβεί μοιραίο μιας και από την μία μεριά υπάρχει βράχια και θάλασσα.

Ο παρακάτω δρόμος τα τελευταία χρόνια έχει βελτιωθεί. Η φωτογραφία είναι πριν πολλά χρόνια όταν αυτός ο δρόμος ήταν πολύ επικίνδυνος.

Όλα τα χρόνια, μείζον πρόβλημα της περιοχής είναι ότι η θάλασσα κάθε τόσο τρώει τον δρόμο και δημιουργεί προβλήματα.

Όλα τα χρόνια, τα προβλήματα είναι πολλά στην περιοχή. Η θάλασσα τρώει τον δρόμο και σε πολλά σημεία μειώνεται το πλάτος του, κάνοντας την οδήγηση επικίνδυνη.

προσευχή, δύο πιο επικίνδυνοι δρόμοι, Εύβοια
Η πιο επικίνδυνη χρονιά για αυτό τον δρόμο ήταν το 2022 που βλέπετε στην φωτογραφία

Τους έσωσε το lockdown

Μια μεγάλη τρύπα δημιουργήθηκε το απόγευμα της 1ης Μαρτίου 2021 στην Πλατάνα. Ο δρόμος έπαθε καθίζηση και μια μεγάλη τρύπα εμφανίστηκε στον δρόμο.

Για καλή μας τύχη, δεν περνούσε κάποιο αυτοκίνητο εκείνη την ώρα. Άλλωστε λόγω του lockdown, υπήρχε και η απαγόρευση της κυκλοφορίας.

προσευχή, δύο πιο επικίνδυνοι δρόμοι, Εύβοια
Για φαντάσου να είχες πέσει σε αυτή την μεγάλη τρύπα και παράλληλα να έτρωγες και πρόστιμο μιας και υπήρχε απαγόρευση κυκλοφορίας λόγω lockdown.

Οδηγός έζησε τον εφιάλτη όταν έπεσε στα βράχια

Το περιστατικό έγινε στην Πλατάνα τον Μάη του 2021. Περνώντας από το συγκεκριμένο οδικό δίκτυο, έγινε λάθος ελιγμός και έπεσε στα βράχια.

Ευτυχώς, ο οδηγός κατάφερε να βγει από το όχημα και να ζητήσει βοήθεια.

Θα μας πείτε ότι δεν είναι οι μόνοι επικίνδυνοι δρόμοι στην Εύβοια και ότι υπάρχουν και άλλοι όπου τρακτέρ πετάγονται από το πουθενά και η χάραξη έχει γίνει στην ζωγραφική του υπολογιστή.

Θα μπορούσαν άνετα να μπουν στην λίστα και δεν θα έχετε άδικο!

Εύβοια νέα σήμερα

Εύβοια: Τι απίστευτο είδε μέσα σε έναν κουβά; Δείτε την φωτογραφία.

Εύβοια: Δείτε πως σώθηκε μια γυναίκα από βέβαιο θάνατο

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News  για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.

Δείτε τα τελευταία νέα από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianewsτου Γιώργου Κουτσελίνη.