Ένα τρομακτικό πλάσμα έκανε βόλτα στην Εύβοια – Δείτε φωτογραφία

Μία φωτογραφία μέσα σε μία βάρκα στην θάλασσα έξω από τη Χαλκίδα.

Προσοχή, θα ανατριχιάσεις σίγουρα όταν δεις την φωτογραφία με το περίεργο πλάσμα έξω από τη Χαλκίδα.
Θα μπορούσε να είναι από ταινία επιστημονικής φαντασίας, είναι όμως πέρα για πέρα αληθινό και ζωντανό! Το είδαμε έξω από τη Χαλκίδα, στην Ερέτρια. Στην φωτογραφία, το βλέπουμε πάνω σε μία βάρκα παρέα με δύο γλάρους.

Έχει ανοίξει τα φτερά του και είναι λίγο τρομακτικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Γέλιο στην Εύβοια; Ξέρεις τι κρύβεται πίσω από αυτό;

Αν δεις αυτό το πλάσμα στη Χαλκίδα μην φοβηθείς!

Δείτε τι κάνει μία ναζιάρα γάτα από την Εύβοια

Το περίεργο πλάσμα έξω από τη Χαλκίδα – Φωτογραφία

Το ασυνήθιστο πουλί είχε μήκος σχεδόν σαν τους γλάρους ενώ το χρώμα του είναι μαύρο.

Η αναγνώστρια που μας έστειλε την φωτογραφία είπε πως τόσο αυτή όσο και η παρέα της δεν είχαν ξαναδεί κάτι παρόμοιο: «Ήταν τέλειο. Ποτέ στη ζωή μου δεν έχω δει κάτι τέτοιο, κανείς από εμάς δεν το έχει ξαναδεί βασικά».

Δύο φωτογραφίες κατάφερε να τραβήξει. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, το άγνωστο πουλί άνοιξε τα φτερά του και χάθηκε στον ορίζοντα.

Αυτό είναι το περίεργο πλάσμα που έχει αναστατώσει την Εύβοια
Αυτό είναι το περίεργο πλάσμα που έχει αναστατώσει την Εύβοια-πηγή: newse.gr
Αυτό είναι το περίεργο πουλί που έχει αναστατώσει την Εύβοια
Αυτό είναι το περίεργο πουλί που έχει αναστατώσει την Εύβοια. Το βλέπουμε πάνω στην βάρκα να ανοίγει τα φτερά του. Ένα πλάσμα περίεργο. Πηγή: newse.gr

Περίεργα πουλιά υπάρχουν σε όλο τον κόσμο. Ένα περίεργο πουλί είχε δημοσιεύσει πρόσφατα και το newsbomb.gr. Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ ΕΔΩ. Επίσης υπάρχουν περιστατικά με περίεργα πουλιά που στην πραγματικότητα δεν είναι.

Ένα εξωτικό πορτοκαλί πουλί διασώθηκε σε εθνική οδό της Μεγάλης Βρετανίας, μετά την ειδοποίηση που δέχτηκε το νοσοκομείο άγριων ζώων, ωστόσο το πτηνό ήταν μια τεράστια έκπληξη για τους διασώστες. Δεν ήταν ξεκάθαρο τι πήγαινε λάθος με τον φτερωτό φοίνικα και οι διασώστες δεν είχαν ιδέα με τι έχουν να κάνουν.

«Είναι από τις πιο περίεργες καταστάσεις που έχουμε αντιμετωπίσει», δήλωσε το νοσοκομείο, σε μια δημοσίευση στο Facebook. Λίγη ώρα αργότερα αποκαλύφθηκε η αλήθεια μιας και ήταν ένας γλάρος καλυμμένος με κάρυ, όπως διαβάζουμε στο newsbomb.gr