Αυτό που είδαμε στην θάλασσα στο Αλιβέρι ήταν συγκλονιστικό!

Αυτές οι φωτογραφίες που θα δείτε σίγουρα θα σας αφήσουν με τον στόμα ανοιχτό. Είναι η κατάλληλη στιγμή όταν γίνεται το κλικ του φωτογράφου και το αποτέλεσμα είναι να τις κάνει viral.

Και όλοι εμείς να μένουμε με το στόμα ανοιχτό μιας με αυτό το τρομακτικό στη θάλασσα στον Κάμπο στο Αλιβέρι. Είναι η μαγική στιγμή που μιλούν οι εικόνες από μόνες τους.

Όταν το βλέπεις σαν θεατής νομίζεις ότι είναι ακατόρθωτο. Αν όμως αγαπάς αυτό το χόμπι, σίγουρα θα σε κερδίσει με την πρώτη μιας και η αδρεναλίνη δεν είναι ποτέ στο ναδίρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Έφτιαξαν δρόμο για αυτό τον παράδεισο που βρίσκεται κοντά στην Κύμη

Το τρομακτικό μπορεί να μεταμορφωθεί σε απίθανες φιγούρες πάνω από την θάλασσα στο Αλιβέρι

Η πρώτη επαφή με το windsurf, μπορεί να γίνει και είμαστε σίγουροι ότι θα σου αφήσει την γλύκα της περιπέτειας. Αυτό που παίζει πολύ σημαντικό λόγο είναι η ικανότητα που έχεις να χρησιμοποιείς την ισορροπία σου.

Υπάρχουν όμως και άλλοι παράγοντες όπως ο αέρας. Μπορεί εσύ να έχεις ισορροπία, αλλά να έχει αρκετά μποφόρ και να δυσκολεύει την κίνηση σου πάνω από τα κύματα. Κακά τα ψέμματα, υπάρχουν και άλλοι παράγοντες όπως η πίεση, η θάλασσα και η ώρα της ημέρας.

Θα πρέπει να συνυπάρξεις με αυτούς τους παράγοντες. Αν καταφέρεις και το κάνεις τότε θα νοιώσεις μία αίσθηση ελευθερίας. Με την δύναμη του αέρα στα πανιά σου, θα νοιώσεις παντοδύναμος όταν συνειδητοποιήσεις ότι κατάφερες να σταθείς όρθιος στο νερό.

Αν ελέγξεις σωστά αυτά τα στοιχεία της φύσης θα κάνεις απίθανες φιγούρες στην θάλασσα. Αν όχι, θα πέσεις στο νερό.

Δείτε τις φωτογραφίες στο newse.gr