Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στη διασταύρωση «Καθενοί – Πάλιουρα», προκαλώντας αναστάτωση στους διερχόμενους οδηγούς και κατοίκους της περιοχής.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δύο οχήματα συγκρούστηκαν κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες. Στο ένα όχημα επέβαινε ένα άτομο, ενώ στο δεύτερο βρίσκονταν δύο επιβάτες.
Από τη σφοδρή σύγκρουση τραυματίστηκε ο οδηγός του ενός αυτοκινήτου, ο οποίος, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, είχε εγκλωβιστεί προσωρινά μέσα στο όχημά του.
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δυνάμεις της Πυροσβεστικής για να συνδράμουν στον απεγκλωβισμό, καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον τραυματία στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας για τις πρώτες βοήθειες.
Οι άλλοι δύο επιβαίνοντες, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δεν φέρουν σοβαρά τραύματα, ωστόσο υπέστησαν ισχυρό σοκ από τη σύγκρουση.
Η κατάσταση του τραυματία παρακολουθείται στενά από τους γιατρούς του Νοσοκομείου, ενώ η Τροχαία συνεχίζει την προανάκριση για τα ακριβή αίτια του συμβάντος.
Περισσότερα νέα από την Εύβοια
Είδαν αυτοκίνητο να εξαφανίζεται από τη φωτιά στην Τριάδα;
Βουβός θρήνος σε περιοχή της Εύβοιας – Κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει ότι έφυγε τόσο νωρίς
Εύβοια: Θρήνος για παλικάρι που δεν κατάφερε να κρατηθεί στην ζωή
Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News

