Τραβούσε τα μαλλιά του με αυτό που έπαθε στην Κάρυστο

Παλιά πόρτα (φωτογραφία αρχείου) - Πηγή: pixabay.com
Παλιά πόρτα (φωτογραφία αρχείου) - Πηγή: pixabay.com

Ο άτυχος άντρας δεν πίστευε με τίποτα όταν είδε ότι έχανε χρήματα.

Δυστυχώς είχε ξεχάσει την κάρτα του στο αυτοκίνητο του που έπεσε θύμα κλοπής. Ένας δράστης από την περιοχή της Καρύστου, έβαλε στο μάτι την χρεωστική του κάρτα. Χωρίς να χάσει ευκαιρία, την πήρε από το όχημα και άρχισε να κάνει αγορές.

Σύμφωνα με το αστυνομικό δελτίο, έκανε ανάληψη χρηματικού ποσού, ύψους 840 ευρώ. Το περιστατικό έγινε στις αρχές Ιουνίου. Αμέσως το κατήγγειλε στην αστυνομία και ξεκίνησαν οι έρευνες. Ενάμιση μήνα μετά, οι αστυνομικοί κατάφεραν να βρουν τον δράστη.

Στο πλαίσιο της έρευνας, προέκυψαν τα στοιχεία ταυτότητας ενός ημεδαπού, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία.

Την προανάκριση διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Καρύστου.

Λίγα λόγια για την Κάρυστο

Όπως διαβάζουμε στο wikipedia.org, η Κάρυστος είναι παραθαλάσσια κωμόπολη και λιμένας στη Νότια Εύβοια και αποτελεί την έδρα του ομώνυμου δήμου, ενώ υπήρξε πρωτεύουσα της ομώνυμης τέως επαρχίας. Το 1951 αριθμούσε 3.118 κατοίκους, ενώ ο πληθυσμός της κατά την απογραφή του 2011 ανερχόταν σε 5.112 κατοίκους.

Ειδήσεις σήμερα

Ένα σπάνιο πλάσμα κάθεται πάνω σε μια κολώνα στην Εύβοια [Φωτογραφία]

Πως θα γεμίσετε το σπίτι σας με εκατομμύρια λαμπάκια κάνοντας τον εντυπωσιακότερο στολισμό στην περιοχή σας με μόλις 25 λεπτά του ευρώ

Εύβοια: Δείτε τι εμφανίστηκε στο φλυτζάνι μιας γυναίκας! [Φωτογραφία]

Δείτε όλα τα νέα από την Εύβοια, τη στιγμή που συμβαίνουν, με την ματιά του Γιώργου Κουτσελίνη στο Evianews.com