Όταν διάσημη τραγουδίστρια ήταν στη Χαλκίδα – Δείτε τι αγάπησε [Φωτογραφίες]

Μία διάσημη γυναίκα είχε αγαπήσει τη Χαλκίδα και είχε βρεθεί να γυρίσει ένα βίντεο με μία επιτυχία εκείνης της εποχής. Η ίδια είναι σούπερ σταρ της Γαλλίας και λατρεύει την χώρα μας. 

Η Χαλκίδα έχει πολλές ομορφιές και όσοι βρεθούν εκεί μαγεύονται. Η Χαλκίδα έχει κάτι το ανεπανάληπτο, βρίσκεται με το ένα πόδι στην Εύβοια και το άλλο στην Στερεά Ελλάδα καθώς είναι χτισμένη στις πλευρές του πορθμού του Ευρίπου.

Δεν είναι μακρυά από την πρωτεύουσα, μιας και η απόσταση Αθήνα-Χαλκίδα είναι 78 χιλιόμετρα. Ο παραλιακός πεζόδρομος με τα δεκάδες μαγαζιά από τη μία και τα «τρελά» νερά του Ευρίπου από την άλλη, είναι μια μαγεία.

Η Χαλκίδα είναι γνωστή εξαιτίας του παλιρροϊκού φαινομένου που συμβαίνει στο πορθμό του Ευρίπου. Αυτό μάγεψε και την σούπερ σταρ της Γαλλίας που έκανε βίντεο κλιπ μία επιτυχία τότε. Τόσο η παραγωγή όσο και τα γυρίσματα του νέου της βιντεοκλίπ έγιναν εξ ολοκλήρου στην Εύβοια και πιο συγκεκριμένα στη Χαλκίδα.

Η Indila ήρθε στον νομό μας και με χρώματα ελληνικά δημιούργησε το single με τον τίτλο «SOS», το οποίο είχε τεράστια επιτυχία. Ένα τρυφερό τραγούδι που έγινε πολύ μεγάλη επιτυχία.

Στην Ελλάδα βρέθηκε για επαγγελματικές υποχρεώσεις και κατά τη διάρκεια της παραμονής της πραγματοποίησε τα γυρίσματα για το βιντεοκλιπ του τραγουδιου της S.O.S.

Ένα τρυφερό τραγούδι με τίτλο S.O.S (πηγή φωτογραφίας: facebook)
Ένα τρυφερό τραγούδι με τίτλο S.O.S (πηγή φωτογραφίας: facebook)

Ανάμεσα στα μέρη της Ελλάδας που επισκέφθηκε συγκαταλέγεται και η Χαλκίδα καθώς το βιντεοκλιπ της περιέχει πανέμορφα πανοραμικά πλάνα από την Υψηλή Γέφυρα Χαλκίδας και την ίδια να τραγουδάει πάνω στην Υψηλή Γέφυρα.

Η Υψηλή Γέφυρα είναι καλωδιωτή γέφυρα πάνω από τον πορθμό του Ευρίπου και ενώνει τη βοιωτική ακτή μέσω του Αυτοκινητοδρόμου Σχηματαρίου-Χαλκίδας.

Η Indila ήρθε στον νομό μας και με χρώματα ελληνικά δημιούργησε το single με τον τίτλο «SOS», το οποίο είχε τεράστια επιτυχία. Ένα τρυφερό τραγούδι που έγινε πολύ μεγάλη επιτυχία.
Η Indila ήρθε στον νομό μας και με χρώματα ελληνικά δημιούργησε το single με τον τίτλο «SOS», το οποίο είχε τεράστια επιτυχία. Ένα τρυφερό τραγούδι που έγινε πολύ μεγάλη επιτυχία.(πηγή φωτογραφίας: facebook)

Έχει συνολικό μήκος 694,5 μέτρα, ωφέλιμο πλάτος 12,5 μέτρα και ελεύθερο ύψος 34,5 μέτρα. Το πάχος του καταστρώματος είναι 45 εκατοστά, το λεπτότερο στο κόσμο. Το κόστος του έργου έφτασε τα 2,5 δις δραχμές και τα εγκαίνια έγιναν το 1993.

Τα νέα της Εύβοιας

Έκτακτο επίδομα Πάσχα 2023: Ποιοι δικαιούχοι κάνουν αίτηση;

Προκήρυξη ΕΠΟΠ 2023: Πότε αρχίζουν;

Πότε θα γίνει ο γραπτός διαγωνισμός ΑΣΕΠ 2023;

Ερέτρια: Έπαθαν πλάκα με αυτό που είδαν στον δρόμο

Βόρεια Εύβοια: Δείτε πόσο τρομακτικός έγινε ένας δρόμος

Εύβοια: Δείτε τι σκαρφίζονται για να πάρουν χρήματα

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις