Τραγωδία στην Κάρυστο: Νεκρός την ώρα που έβαζε τα Χριστουγεννιάτικα λαμπιόνια!

Θρήνος στην Κάρυστο για τον θάνατο 60χρονου άντρα
Θρήνος στην Κάρυστο για τον θάνατο 60χρονου άντρα

Κάρυστος: Νεκρός 60χρονος από την περιοχή που βρήκε τραγικό θάνατο την ώρα που έβαζε τα χριστουγεννιάτικα λαμπιόνια. Μπλέχτηκαν τα πόδια του, έχασε την ισορροπία του και έπεσε από ύψος 3 μέτρων, χτυπώντας το κεφάλι του. Δυστυχώς οι δυσάρεστες ειδήσεις δεν σταματούν. Μετά το τροχαίο με θύμα μια 16χρονη, το θανατηφόρο ατύχημα στα Ψαχνά και στον περιφερειακό της Χαλκίδας, έρχεται και άλλη μια δυσάρεστη είδηση από την Νότια Εύβοια.

Θρήνος στην Κάρυστο για τον θάνατο 60χρονου άντρα

Τραγωδία για έναν 60χρονος στην Κάρυστο, το απόγευμα της Παρασκευής (16/12/2022), όταν έπεσε στο κενό από την ταράτσα του σπιτιού. Ο άτυχος άντρας είχε ανέβει στην ταράτσα για να βάλει Χριστουγεννιάτικα λαμπιόνια για να υποδεχθεί με την οικογένεια του τις γιορτές.

Δυστυχώς οι ώρες της χαράς, μετατράπηκαν σε θρήνο μιας και έχασε την ισορροπία του και έπεσε από ύψος 3 μέτρων. Άνθρωποι της οικογένειας του έτρεξαν να τον βοηθήσουν και παράλληλα κάλεσαν ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο κέντρο υγείας Καρύστου.

Μετέφεραν άμεσα τον άτυχο άνδρα στο νοσοκομείο, όπου δυστυχώς ήταν νεκρός βυθίζοντας την οικογένεια του στο πένθος πριν τις γιορτές.