Τουρισμός για όλους 2022: Πότε έρχονται 150 ευρώ για διακοπές για όλους;

Πότε αρχίζει το πρόγραμμα για τις διακοπές; Πότε έρχεται ο τουρισμός για όλους που δίνει δωρεάν διακοπές στους δικαιούχους

Το πρόγραμμα δεν είναι το ίδιο με τον κοινωνικό τουρισμό και το voucher μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιουδήποτε είδους κατάλυμα, είτε ξενοδοχείο, είτε airbnb και εκτός Εύβοιας.

Αυτό το νέο πρόγραμμα ονομάζεται τουρισμός για όλους 2022, και θα είναι νέας μορφής και δομής πρόγραμμα. Θα δώσει χρήματα και έμφαση στον εσωτερικό τουρισμό για την περίοδο 2022-2025.

Το πρόγραμμα τουρισμός για όλους ύψους 30 εκατ. ευρώ, είναι χρηματοδοτούμενο από το ΕΠΑ και αφορά 200.000 δικαιούχους, οι οποίοι θα λάβουν voucher ύψους 150 ευρώ ο καθένας, για να κάνουν διακοπές.

Κοινωνικός τουρισμός 2022-23
Κοινωνικός τουρισμός 2022-23

Το τουρισμός για όλους voucher θα είναι σαν το Freedom Pass, προβλέποντας μία διαδικασία πλήρως ψηφιακή – χωρίς καθυστερήσεις και γραφειοκρατικές αγκυλώσεις -, απλή και αποτελεσματική, τόσο για τους δικαιούχους, όσο και για τις τουριστικές επιχειρήσεις.

Οι λεπτομέρειες για τους δικαιούχους του τουρισμού για όλους θα ανακοινωθούν το αμέσως επόμενο διάστημα, ενώ οι αιτήσεις αναμένονται να ξεκινήσουν στις αρχές Ιουλίου.

Ζήτημα ημερών είναι το άνοιγμα του tourism4all.gov.gr, όπου θα μπορέσετε να κάνετε αίτηση για 150 ευρώ που θα δοθούν ύστερα από κλήρωση.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η πλατφόρμα του «Τουρισμός για Όλους» θα ανοίξει λίγες μέρες μετά το κλείσιμο των αιτήσεων για τον «Κοινωνικό Τουρισμό 2022». Ημερομηνία θα είναι η 8η Ιουλίου 2022.