
Όλα έγιναν σε ένα χωράφι στο Βασιλικό. Είχε γεμίσει από καπνούς η περιοχή και οι πυροσβέστες κλήθηκαν να πάνε στην περιοχή.
Οι φλόγες έκαιγαν σε χωράφια στην περιοχή και οι άντρες της πυροσβεστικής βρέθηκαν εκεί για να σβήσουν την πυρκαγιά και για να μην εξαπλωθεί περισσότερο.
Η σύλληψη έγινε στο χωράφι του στο Βασιλικό και τον συνέλαβαν ως υπαίτιο εμπρησμού από αμέλεια. Πιο συγκεκριμένα, συνελήφθη, την Δευτέρα 16.01.2023, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους του πυροσβεστικού κλιμακίου Χαλκίδας, ένας άντρας, ως υπαίτιος πρόκλησης εμπρησμού από αμέλεια σε γεωργική έκταση, στο Βασιλικό.
Περισσότερα νέα από την Εύβοια
Χαλκίδα: Είδε ένα τέρας λίγα μέτρα μακρυά του
Χαλκίδα: Έπαθε σοκ βλέποντας την κόρη της
Άλλος ένας τραυματίας σε δρόμο καρμανιόλα της Χαλκίδας
Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.
Δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianews του Γιώργου Κουτσελίνη.
Πατήστε στον player για να ακούσετε ζωντανά τον Γιώργο Κουτελίνη στον Πτήση 103,2 fm

