Το Black Friday «βούλιαξε» τη Χαλκίδα! Χιλιάδες κόσμου στο κέντρο με γιορτινή διάθεση

Κυριακή 13 Νοεμβρίου ανοιχτά μαγαζιά
Ποιες Κυριακές είναι ανοιχτά μαγαζιά το 2022;

Ανοιχτά μαγαζιά την Κυριακή, ενώ προηγήθηκε black Friday την Παρασκευή.

Κοσμοσυρροή επικράτησε στην Αβάντων και τους γύρω δρόμους και δεν πτόησαν τους Χαλκιδέους οι χαμηλές θερμοκρασίες.

Ποιο κρύο και ποιες αντιδράσεις; Χριστούγεννα έρχονται και μέσα στη μαυρίλα των τελών κυκλοφορίας, της εφορίας, της ανεργίας, υπήρχαν άνθρωποι που είχαν ανάγκη να ξεφύγουν. Και το έκαναν. Χιλιάδες από αυτούς.

Την black Friday, τα μαγαζιά στο κέντρο της Χαλκίδας παρέμειναν ανοιχτά μέχρι τις 9 το βράδυ.

Πραγματική κοσμοσυρροή στους δρόμους και τις… καφετέριες. Αν είδαν οι έμποροι «άσπρη μέρα» είπατε; Όσοι είχαν την ευφυΐα να κάνουν προσφορές, ναι! Είδαν τα μαγαζιά τους γεμάτα κόσμο.

Το Black Friday «βούλιαξε» τη Χαλκίδα!
Το αδιαχώρητο γίνονταν σε όλους τους δρόμους της πόλης

Μπορεί αυτό που βλέπετε να είναι μια πλασματική εικόνα. Μια όμορφη εικόνα που θα κρατήσει λίγο μέχρι το απόγευμα της Κυριακής. Αλλά ας κρατήσει όσο λίγο θέλει. Κάποιοι το έζησαν και είναι η μία πλευρά του νομίσματος.

Είναι ανοιχτά τα μαγαζιά την Κυριακή στη Χαλκίδα;

Σε πρόσφατη ανακοίνωση του ο εμπορικός σύλλογος είχε τονίσει ότι το να παραμείνουν ανοιχτά τα καταστήματα την Κυριακή δεν θα υπάρχει όφελος για τον καταναλωτή, εφόσον καταργήθηκαν οι ενδιάμεσες εκπτώσεις. Ωστόσο υπήρξε νεότερη ανακοίνωση για το αν τα μαγαζιά στη Χαλκίδα θα μείνουν ανοιχτά την Κυριακή. Μπορεί να μην υπάρχουν οι ενδιάμεσες εκπτώσεις αλλά θα είναι δύο μέρες μετά την black Friday.

Ο Εμπορικός σύλλογος Χαλκίδας, στα πλαίσια του Black Friday, διοργανώνει εορταστικό τριήμερο στις 25, 26 & 27 Νοεμβρίου με εκδηλώσεις, εκπλήξεις, προσφορές στα καταστήματα και δώρα με κληρώσεις.

Μόνο για το τριήμερο, από την Παρασκευή 25/11 έως και την Κυριακή 27/11, οι καταναλωτές θα μπορούν με τις αγορές τους να προμηθεύονται και λαχνούς, για να μπουν στην κλήρωση.

Το ωράριο λειτουργίας για το εορταστικό τριήμερο, θα είναι : Παρασκευή 25/11, 9:00-21:00, Σάββατο 26/11, 9:00-16:00 και Κυριακή 27/11, 11:00-16:00.

Κυριακή 27 Νοεμβρίου ανοιχτά μαγαζιά: Τι ώρα θα ανοίξουν και τι ώρα θα κλείσουν τα καταστήματα;

Τελικά, τα μαγαζιά θα ανοίξουν την Κυριακή 27 Νοεμβρίου, δύο ημέρες, δηλαδή, μετά τη Black Friday. Άγνωστο είναι αν θα ισχύσουν και την Κυριακή 27 Νοεμβρίου οι προσφορές και εκπτώσεις που σχεδιάζουν τα μαγαζιά για τη «Black Friday».

Τα ανοιχτά μαγαζιά κάνουν καλό στην υγεία μας

Ναι, η βόλτα στα ανοιχτά μαγαζιά κάνει καλό στην υγεία σου. Οι ειδικοί αναφέρουν ότι τα ψώνια που κάνεις είναι ευεργετικό για την υγεία σου. Πρωτίστως στην ψυχική αφού σου φτιάχνουν τη διάθεση, σε κάνουν να ξεχνιέσαι αλλά δίνουν και μια ώθηση για καλύτερη διάθεση. Ακόμα και το να χαζέψεις στις βιτρίνες ή να χαζέψεις μέσω διαδικτύου διάφορα προϊόντα, χωρίς απαραίτητα να ψωνίσεις, λειτουργεί ευεργετικά.

Ποιες Κυριακές είναι ανοιχτά μαγαζιά το 2022;

Στις 11 Δεκεμβρίου 2022 θα είναι ανοιχτά τα μαγαζιά που είναι η προτελευταία Κυριακή πριν τα Χριστούγεννα. Τέλος στις 18 Δεκεμβρίου 2022 θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα που είναι η τελευταία Κυριακή πριν τα Χριστούγεννα.