Τι θα έρθει στη Χαλκίδα και θα είναι το βράδυ;

Τι θα έρθει στη Χαλκίδα και θα είναι βράδυ;

Είναι από τις εκδηλώσεις που δίνουν ζωή σε έναν τόπο. Εκδηλώσεις που γίνονται βράδυ και οι δρόμοι πλημμυρίζουν από κόσμο.

Και στη Χαλκίδα, θα έρθει αυτή η εκδήλωση που τα περασμένα χρόνια είχε δώσει δουλειά και στα καταστήματα αλλά και ο κόσμος είχε μια ευκαιρία να βγει στους δρόμους και να περάσει καλά.

Το 2020 ήταν η πρώτη χρονιά που ακυρώθηκε η λευκή νύχτα – Θα γίνει το 2023 που πραγματικά είναι πόλος έλξης. Η τελευταία Κυριακή της αποκριάς είναι στις 26 Φεβρουαρίου 2023. Από την στιγμή που θα πραγματοποιηθεί το καρναβάλι της Χαλκίδας, δύο μέρες πριν, θα έρθει και η λευκή νύχτα στη Χαλκίδα.

Η Λευκή νύχτα στη Χαλκίδα θα γίνει την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου πριν την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς. Οι δρόμοι της Χαλκίδας κατακλύζονταν από τους καρναβαλιστές, αλλά και τους επισκέπτες της πόλης που κάνουν τα ψώνια τους στα μαγαζιά βραδινές ώρες.

Ναι, η βόλτα στα ανοιχτά μαγαζιά κάνει καλό στην υγεία σου. Οι ειδικοί αναφέρουν ότι τα ψώνια που κάνεις είναι ευεργετικό για την υγεία σου. Πρωτίστως στην ψυχική αφού σου φτιάχνουν τη διάθεση, σε κάνουν να ξεχνιέσαι αλλά δίνουν και μια ώθηση για καλύτερη διάθεση. Ακόμα και το να χαζέψεις στις βιτρίνες ή να χαζέψεις μέσω διαδικτύου διάφορα προϊόντα, χωρίς απαραίτητα να ψωνίσεις, λειτουργεί ευεργετικά. (Διαβάστε όλα τα νέα της Χαλκίδας στο evianews)

Τα νέα της Εύβοιας

Πότε θα πληρωθούν οι συντάξεις Απριλίου 2023; Τι ώρα εμφανίζονται στα ΑΤΜ

Πότε θα πληρωθούν οι συντάξεις Απριλίου 2023; Τι ώρα εμφανίζονται στα ΑΤΜ

Φωτοβολταϊκα επιδότηση 2023: Πότε αρχίζει;

Μόλις δεις αυτή τη φωτογραφία στην Εύβοια έρχεται το διαζύγιο!

Χαλκίδα: Σε ποια πάρκα θα γίνει ανάπλαση;

Θα πάθετε πλάκα αν δείτε πόσο χιόνι έπεσε στην Εύβοια

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τι θα γίνει στο σήριαλ Στοργή;

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις