Κύμη: Δείτε τι θα αλλάξει…


Τι είναι αυτό που ξεκινά στην Κύμη σε λίγες μέρες

Μια καλή είδηση για την περιοχή της Κύμης μιας και αυτή η κίνηση θα απογειώσει και άλλο τον τουρισμό. Κάτι το διαφορετικό στις συγκοινωνίες θα γίνει και σε άλλες περιοχές της Εύβοιας, ωστόσο η Κύμη πήρε τα πρωτεία και ξεκινά άμεσα.

Στο λιμάνι της Κύμης θα γίνει η ανάπτυξη των υποδομών. Έτσι σε λίγες ημέρες θα γίνουν οι προβλεπόμενες από τον νόμο ενέργειες για την κατασκευή των απαιτούμενων εγκαταστάσεων και στη συνέχεια, να υποβληθεί το αίτημα και για άδεια λειτουργίας.

Η Εύβοια με την Κύμη να κάνει την αρχή, αποκτά τις βάσεις για μια σημαντική υποδομή που θα επιτρέψει στο μέλλον την αεροπορική της σύνδεση με τα νησιά του Αιγαίου και όχι μόνο.

Με τον ερχομό των υδροπλάνων θα ενισχυθεί ακόμα πιο πολύ η τουριστική ανάπτυξη και θα είναι εύκολη η προσβασιμότητα στην περιοχή. Η Κύμη αποτελεί την πρώτη από τις πέντε περιοχές της Εύβοιας που σχεδιάζεται να ιδρυθούν και να λειτουργήσουν υδατοδρόμια. Τους επόμενους μήνες θα δημιουργηθούν υδατοδρόμια στη Χαλκίδα, την Αιδηψό, το Αλιβέρι και την Κάρυστο.

Τα νέα της Εύβοιας

Σχολεία κλειστά την Πέμπτη: Πότε θα ανακοινωθούν;

Food market pass: Πότε θα δοθούν τα χρήματα;

Αυτή είναι η προκήρυξη για αστυνομία 2023

Προσοχή μεγάλη: Αυτός ο δρόμος έκλεισε στην Εύβοια

Εύβοια: Ώρες αγωνίας στα χιόνια για άντρα που έπρεπε να πάει στο νοσοκομείο

Τι ήταν αυτό που εξόργισε τους Χαλκιδέους κατά την διάρκεια της κακοκαιρίας;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τι θα γίνει στο σήριαλ Στοργή;

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις