Θρήνος στο Αλιβέρι στην Εύβοια – Έφυγε από τη ζωή η Βίκυ Θαλασσινού
Βαρύ πένθος έχει πέσει στο Αλιβέρι και την ευρύτερη περιοχή, καθώς έφυγε από τη ζωή η 59χρονη Βίκυ Θαλασσινού, υπάλληλος του Ληξιαρχείου του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου.
Η εκλιπούσα άφησε την τελευταία της πνοή χθες στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα, βυθίζοντας σε θλίψη την οικογένεια της, τους συναδέλφους της στον Δήμο, αλλά και όλους όσοι τη γνώριζαν.
Με 37 χρόνια προϋπηρεσίας στο δημοτολόγιο, η Βίκυ Θαλασσινού ήταν ιδιαίτερα αγαπητή στην τοπική κοινωνία.
Ήταν η γυναίκα που εξυπηρετούσε τους πολίτες με ευγένεια και επαγγελματισμό, χωρίς να δημιουργεί εντάσεις και προστριβές.
Η αφοσίωση της στη δουλειά και η καλοσύνη της την έκαναν ξεχωριστή μορφή στον Δήμο.
Η θλιβερή είδηση έχει προκαλέσει σοκ και συγκίνηση, με το Αλιβέρι να θρηνεί για την απώλεια της.
Περισσότερα νέα από την Εύβοια
Εύβοια: Θλίψη στην περιοχή του Αλιβερίου για γυναίκα που βρέθηκε νεκρή
Αλιβέρι: Άνοιξε τον υπολογιστή και έχασε 5500 ευρώ!
Εύβοια: 2 μέρες κράτησε το μυστήριο στο κοτέτσι του
Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.
Δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianews του Γιώργου Κουτσελίνη.
Πατήστε στον player για να ακούσετε ζωντανά τον Γιώργο Κουτελίνη στον Πτήση 103,2 fm

