Τραγωδία στη Χαλκίδα: Δεν τα κατάφερε ο 65χρονος που κατέρρευσε σε πεζοδρόμιο – Θλίψη στην πόλη
Θλίψη έχει προκαλέσει στη Χαλκίδα η είδηση του θανάτου ενός 65χρονου άνδρα, ο οποίος κατέρρευσε σήμερα το πρωί στο κέντρο της πόλης.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας περπατούσε λίγο πριν τις 12:00 το μεσημέρι στη συμβολή των οδών Χαϊνά και Κωνσταντίνου Φιλιππίδη, όταν αισθάνθηκε ξαφνική αδιαθεσία και έχασε τις αισθήσεις του, πέφτοντας στο οδόστρωμα.
Άμεση κινητοποίηση – Του έγινε ΚΑΡΠΑ στο σημείο
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα πολίτες που του προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες και του έκαναν ΚΑΡΠΑ, μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Ο 65χρονος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου οι γιατροί έδωσαν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή.
Δυστυχώς, παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, ο γνωστός και αγαπητός Χαλκιδέος 65 ετών, κατέληξε.
Τα ακριβή αίτια του θανάτου του αναμένεται να γίνουν γνωστά από τη νεκροψία – νεκροτομή που παραγγέλθηκε.
Περισσότερα νέα από την Εύβοια
Πολλοί λένε ότι είναι το καλύτερο παζάρι στην Εύβοια, εσείς τι λέτε
Εύβοια: Βρέθηκε άντρας χωρίς τις αισθήσεις του
Θρίλερ με 40χρονο που έπρεπε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο στην Κύμη
Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News


