Θρήνος για γυναίκα – Δυστυχώς ήταν νεκρή στη Χαλκίδα

Φωτογραφία από την παραλία στην Ερέτρια
Φωτογραφία από την παραλία στην Ερέτρια

Σοκαρισμένοι όσοι ήταν στην για μπάνιο σε ακτή της Χαλκίδας. Δυστυχώς η ζωή δεν έχει μόνο ευχάριστες ειδήσεις αλλά και δυσάρεστα νέα όπως είναι ο θάνατος.

Θρήνος για ηλικιωμένη γυναίκα που είχε πάει για να κάνει το μπάνιο της σε παραλία στη Χαλκίδα. Πιο συγκεκριμένα ήταν στην παραλία της Σουβάλας.

Θρήνος για γυναίκα που πνίγηκε στη θάλασσα στη Χαλκίδα

Η άτυχη γυναίκα είχε πάει για να κάνει το μπάνιο της. Δυστυχώς όμως δεν τα κατάφερε και έχασε τις αισθήσεις της στην θάλασσα.

Πάγωσαν όσοι ήταν στην περιοχή και έτρεξαν να βοηθήσουν. Δυστυχώς ήταν αργά μιας και η ηλικιωμένη έχασε την ζωή της.

Θρήνος για γυναίκα που πνίγηκε στη θάλασσα στη Χαλκίδα: Διενεργείται προανάκριση από τους λιμενικούς

Δυστυχώς μοιραίο στάθηκε το θαλάσσιο μπάνιο για ηλικιωμένη γυναίκα το απόγευμα της Παρασκευής 26 Ιουνίου, στη θαλάσσια περιοχή της Σουβάλας, στη Χαλκίδα.

Προανάκριση για την εξακρίβωση των αιτιών και συνθηκών του τραγικού συμβάντος διεξάγει το Λιμεναρχείο Χαλκίδας.

Μεγάλη προσοχή στη θάλασσα

Στην Ελλάδα, σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ, περισσότεροι από 400 άνθρωποι χάνουν την ζωή τους από πνιγμό ετησίως τα τελευταία χρόνια.

Η αναλογία αντρών και γυναικών που πεθαίνουν από πνιγμό είναι τρεις στους έναν. Δυστυχώς κακά είναι τα νέα και για τα παιδιά. Σύμφωνα με τα στατιστικά, περίπου 10 παιδιά και έφηβοι πεθαίνουν από πνιγμό κάθε χρόνο. Τα περισσότερα θύματα, πνίγονται σε απόσταση 10 μέτρων και σπανίως σε απόσταση μεγαλύτερη από 50 μέτρα από την στεριά.

Τα μάτια μας δεκατέσσερα θα πρέπει να έχουμε το μεσημέρι μιας και είναι οι πιο επικίνδυνες ώρες κατά την διάρκεια της ημέρας. Οι πιο επικίνδυνες ώρες του 24ώρου, είναι οι μεσημεριανές.

Η ηλικιακή ομάδα με την μεγαλύτερη θνησιμότητα είναι άντρες 20-24 ετών. Άτομα υψηλού κινδύνου θεωρούνται άτομα ακραίων ηλικιών (δηλαδή 0-5 ετών και ηλικιωμένοι), όσοι πραγματοποιούν ριψοκίνδυνη συμπεριφορά μέσα και γύρω από το νερό, όσοι δεν ξέρουν κολύμπι, όσοι γνωρίζουν μεν κολύμπι αλλά υπερεκτιμούν τις δυνάμεις τους, και όσοι καταναλώνουν αλκοόλ/ ναρκωτικά.

Διαβάστε τα νέα της Εύβοιας:

Αυτοκτονία Χαλκίδα: Αποφάσισε να βάλει τέλος στην ζωή του

Απίστευτες φωτογραφίες από μία γέννα στην Εύβοια

Το ήξερες; Αυτό το χρώμα αυτοκινήτου προτιμούν τα περιστέρια στη Χαλκίδα…

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις και τα νέα από την Εύβοια με διαφορετική ματιά στο Evianews.com

Αλλαγή πλεύσης για τις μάσκες στην Ευρώπη – Τι συνιστά το ECDC - Ποιες μάσκες να επιλέγετε