Πότε θα είναι έτοιμος ο δρόμος για την Κύμη;

κυμη, δρομοσ

Πρόκειται για τον δρόμο Στόμιο – Πλατάνα. Είναι ο δρόμος που οδηγεί για την Κύμη. Ένας πολύπαθος δρόμος που εδώ και χρόνια ήταν σαν το γιοφύρι της Άρτας.

Ο δρόμος Στόμιο – Πλατάνα, ετοιμάστηκε την δεκαετία του 90 αλλά όλα αυτά τα χρόνια πάντα δημιουργούνταν προβλήματα. Άλλες φορές ήταν στην κυκλοφορία και άλλες ήταν κλειστός. Μέχρι που ήρθε και το οριστικό λουκέτο τους τελευταίους μήνες. Ένας δρόμος που εξοργίζει τους κατοίκους.

Βέβαια αυτό που εύχονται τώρα οι κάτοικοι, είναι όταν ξεκινήσει και πάλι ο δρόμος για την Κύμη, να μην δημιουργηθούν προβλήματα στο μέλλον.

Ενόψει του Πάσχα, θα ανοίξει προσωρινά. Συγκεκριμένα, για τη διευκόλυνση των μετακινήσεων των επισκεπτών για τις εορταστικές ημέρες του Πάσχα, εγκρίθηκε η παράδοση σε κυκλοφορία του τμήματος της επαρχιακής οδού Στόμιο – Διασταύρωση με Ε.Ο. 8 (Οξύλιθος – Πλατάνα), από αύριο Μ. Πέμπτη 13 Απριλίου έως και τη Δευτέρα 24 Απριλίου 2023.

κυμη, δρομοσ

Στην συνέχεια, από την Τρίτη 25 Απριλίου έως την Τετάρτη 31 Μαΐου 2023, θα διακοπεί εκ νέου η κυκλοφορία όλων των οχημάτων, προκειμένου να συνεχιστούν οι εργασίες.