Αυτός ο δρόμος στην Εύβοια εξοργίζει τους κατοίκους

Εύβοια, δρόμος, κατοικουσ

Το οδικό δίκτυο δεν είναι και στα καλύτερα του στην Εύβοια με προβλήματα να παρουσιάζονται κατά καιρούς.

Με την πρώτη βροχή ξεκινούν και τα προβλήματα στους δρόμους με τους οδηγούς να διαμαρτύρονται έντονα μιας και κάνουν περισσότερο χρόνο για να φτάσουν στον προορισμό τους.

Ένας δρόμος που εξοργίζει τους κατοίκους της Νότιας Εύβοιας είναι στην περιοχή του Στομίου. Εδώ και μήνες παραμένει κλειστός. Όποιος θέλει να πάει στην Κύμη, ξεχνά την παραλιακή οδό, μιας και μετά το Στόμιο ο δρόμος είναι κλειστός και υπάρχει παράκαμψη μέσω Οξυλίθου.

Ο δρόμος Πλατάνα – Στόμιο ετοιμάστηκε την δεκαετία του 90 αλλά όλα αυτά τα χρόνια ήταν σαν το γιοφύρι της Άρτας. Άλλες φορές ήταν στην κυκλοφορία και άλλες ήταν κλειστός. Μέχρι που ήρθε και το οριστικό λουκέτο τους τελευταίους μήνες. Στην παρακάτω φωτογραφία του Βασίλη Τσομάκα από το koumiotis.blogspot.gr, θα δείτε πως είχε γκρεμιστεί το 2020 ενώ κατά καιρούς έχουν προκληθεί και αρκετά ατυχήματα.

Αυτό που ζητούν οι κάτοικοι από την περιφέρεια είναι να τελειώσουν οι εργασίες και να ανοίξει ο δρόμος πριν το Πάσχα. Πάντως μέχρι και αυτή την ώρα δεν έχει ανοίξει ο δρόμος.

Εύβοια, δρόμος, κατοικουσ