Το πολύ θλιβερό τέλος μιας γυναίκας από τη Χαλκίδα! [Φωτογραφία]

Τέλος στην μακάβρια κατάσταση της σωρού μιας γυναίκας από τη Χαλκίδα.

Για μέρες το άψυχο σώμα της ήταν στο ψυγείο του νεκροτομείου του νέου νοσοκομείου της Χαλκίδας. Τελικά ένας κάτοικος της Χαλκίδας έδωσε τα χρήματα και έγινε η ταφή της άτυχης γυναίκας.

Μόνη πέθανε μια ηλικιωμένη γυναίκα στη Χαλκίδα

Πέθανε κατά την διάρκεια των γιορτών. Για αρκετά χρόνια η ηλικιωμένη γυναίκα ζούσε μόνη της και κοιμόνταν στους δρόμους της πόλης. Όλα ξεκίνησαν όταν έχασε τον αδερφό της και έμεινε μόνη της στην ζωή.

Υπήρχαν όμως και άνθρωποι που ήταν πάντα δίπλα της όπως η Σταυρούλα Γιοβανάκη ιδρύτρια του Χαριστικού παζαριού της Αγίας Μαρίνας. Από την πρώτη στιγμή ήταν στο πλευρό της και την βοηθούσε μιας και η άτυχη γυναίκα δεν είχε σπίτι για να μείνει και έτσι χειμώνα, καλοκαίρι κοιμόνταν στην περιοχή του παλιού νοσοκομείου Χαλκίδας.

Τις τελευταίες ημέρες όμως η υγεία της επιδεινώθηκε και έτσι μεταφέρθηκε στο νέο νοσοκομείο της Χαλκίδας. Δυστυχώς όμως δεν κατάφερε να νικήσει την μάχη και να κρατηθεί στην ζωή.

Για αρκετά χρόνια η ηλικιωμένη γυναίκα ζούσε μόνη της και κοιμόνταν στους δρόμους της πόλης, όπως βλέπετε και στην φωτογραφία.

“Κυρία γιαγιά την αποκαλούσε την ηλικιωμένη” μας είπε η κυρία Γιοβανάκη ενώ παράλληλα μας είπε ότι ήταν ένας περήφανος άνθρωπος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η σορός της άτυχης ηλικιωμένης ήταν για μέρες στο νεκροτομείο του νοσοκομείου Χαλκίδας…

Εύβοια νέα σήμερα

Εύβοια: Τι εμφανίστηκε πάνω στο καμπαναριό;

Εύβοια: Αυτό το παράθυρο έχει προβληματίσει αρκετούς

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News  για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.

Δείτε τα τελευταία νέα από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianewsτου Γιώργου Κουτσελίνη.