Δείτε τι βγήκε μέσα από τη θάλασσα στο Αλιβέρι [Φωτογραφία]

Δεν χρειάζονται πολλά λόγια από τη φωτογραφία από το Αλιβέρι.

Μία καταπληκτική εικόνα από τη θάλασσα στην περιοχή της Ακτής Νηρέως. Όσοι ήταν τυχεροί σάστισαν με το θέαμα που δεν είναι καθημερινό φαινόμενο.

Συμβαίνει μία στις τόσες αλλά είναι εντυπωσιακό. Τα καταπληκτικά αυτά πλασματάκια που θα δείτε είναι φίλοι του ανθρώπου.

Όπως καταλάβατε, η φωτογραφία που ακολουθεί έχει πρωταγωνιστές τα δελφίνια. Τα δελφίνια είναι θαλάσσια θηλαστικά, που ανήκουν στην ίδια οικογένεια με τις φάλαινες αλλά είναι πολύ φιλικά και δεν πειράζουν τον άνθρωπο.

Είναι μια πολύ μεγάλη οικογένεια και μάλιστα υπάρχουν περίπου 18 γένη δελφινιών και 40 είδη. Είναι ζώα κοινωνικά όπως θα δείτε και στην παρακάτω φωτογραφία.

Τους αρέσει να ζουν κατά αγέλες έως δεκάδων ατόμων. Σε περιοχές όπου αφθονεί η τροφή, μπορεί να ενωθούν πολλές αγέλες και ο συνολικός πληθυσμός της ομάδας να φτάσει τα χίλια άτομα.

Συμβαίνει μία στις τόσες αλλά είναι εντυπωσιακό. Τα καταπληκτικά αυτά πλασματάκια που θα δείτε είναι φίλοι του ανθρώπου.

Στην φωτογραφία βλέπουμε 13 δελφίνια που παίζουν στα νερά της Εύβοιας. Το περιστατικό συνέβη στην Ακτή Νηρέως.

Για όσους δεν έχουν πάει στην περιοχή να σας πούμε ότι χάνετε. Είναι μια παραθαλάσσια του Αλιβερίου. Το Αλιβέρι είναι περίπου μία ώρα μακρυά από τη Χαλκίδα.

Εκεί κοντά είναι και ο Κάραβος όπου είναι το λιμάνι της περιοχής. Εκεί θα βρείτε μαγαζιά για να ξεκουραστείτε και έχει και καταπληκτική παραλία για να κάνετε τις βουτιές σας το καλοκαίρι.

Όπως και να έχει, κολλήσαμε με αυτή την φωτογραφία που κατά την διάρκεια της καραντίνας εκτιμάμε για μια ακόμη φορά την μαγεία της φύσης.

Τα νέα της Εύβοιας

Τιμές ρεύματος Απριλίου 2023: Πόσο είναι η επιδότηση;

Πότε αρχίζει το εορταστικό ωράριο Πάσχα;

Φωτοβολταϊκά στέγης επιδότηση 2023: Πότε θα αρχίσει;

Παράκαμψη στη Χαλκίδα: Πότε ξεκινά το έργο;

Ερέτρια: Ο δυνατός ήχος πάγωσε όσους ήταν εκεί

Κύμη: Όλο το χωριό βγήκε στον δρόμο για την παρέλαση

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις