Τέλη κυκλοφορίας 2023 χωρίς κωδικούς: Πως θα γίνει η πληρωμή;

Αλλάζουν τα πάντα για την πληρωμή στα τελη κυκλοφορίας 2022

Θα υπάρχει η ευκαιρία να πληρώσει κάποιος τα τέλη κυκλοφορίας μία και καλή ή με τον μήνα εφόσον δεν κινεί το αυτοκίνητο του.

Οι πληροφορίες λένε ότι αυτή η δυνατότητα θα δίδεται στους οδηγούς από τον ερχόμενο Νοέμβριο, που ανοίγει η πλατφόρμα για τα τέλη κυκλοφορίας του 2023.

Την ίδια ώρα δεν αλλάζει κάτι στην πληρωμή χωρίς κωδικούς. Ισχύει κανονικά η εφαρμογή τέλη κυκλοφορίας χωρίς κωδικούς taxisnet.

Αναλογικά τέλη κυκλοφορίας για κάθε μήνα που θα κυκλοφορείτε το αυτοκίνητο σας θα μπορείτε να πληρώσετε για τα αυτοκίνητα και τα δίκυκλα που έχετε κάνει ηλεκτρονική άρση ακινησίας μέσω του mycar.

ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ 2022, ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ 2023
Πλέον εάν έχετε αυτοκίνητο, μπορείτε να το κινήσετε για όσο χρονικό διάστημα θέλετε.

Αν κάποιος οδηγός στη Χαλκίδα, επιθυμεί να κινήσει το αυτοκίνητο του για έναν μήνα, θα πληρώσει το 1/12 των τελών κυκλοφορίας. Αν επιθυμεί για τρεις μήνες, θα πληρώσει τα 3/12 μέσα από τη πλατφόρμα.

Πλέον εάν έχετε αυτοκίνητο, μπορείτε να το κινήσετε για όσο χρονικό διάστημα θέλετε μιας και πληρώνετε τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα.

Θα μπέιτε με τους κωδικούς TAXISnet, στην πλατφόρμα my car, επιλέγετε το όχημα που είναι σε ψηφιακή ακινησία, πληρώνετε τα τέλη κυκλοφορίας του τρέχοντος έτους και γίνεται online έλεγχος εάν το όχημα είναι ασφαλισμένο κατά την ημερομηνία και ώρα συμπλήρωσης της σχετικής αίτησης και στη συνέχεια γίνεται η υποβολή του αιτήματος.