Τα must have κομμάτια της άνοιξης

Τα ‎‎βασικά κομμάτια που πρέπει οπωσδήποτε‎‎ να υπάρχουν σε κάθε ντουλάπα είναι αυτά που διασφαλίζουν ότι φαίνεστε (και αισθάνεστε) καλύτερα, ειδικά κατά τους ανοιξιάτικους και καλοκαιρινούς μήνες.‎

Γυναικεία φορέματα floral

‎‎‎Δεν υπάρχει ανοιξιάτικο ντύσιμο χωρίς γυναικείο ‎‎φόρεμα με floral σχέδιο‎‎. Τα ανοιξιάτικα ρούχα διαπνέονται από ευχάριστη ενέργεια και χαρούμενη διάθεση. Τα λουλούδια μεταφέρουν τον ενθουσιασμό των μεταβαλλόμενων εποχών και γεμίζουν με χρώμα τις εμφανίσεις μας. Τα floral γυναικεία φορέματα κυκλοφορούν σε μια μεγάλη ποικιλία για όλες τις σιλουέτες, ενώ τα πολύχρωμα υφάσματα ανεβάζουν τη διάθεση. Οι μεγάλοι σχεδιαστές φέτος δηλώνουν ότι τα floral φορέματα «είναι μια γιορτή θηλυκότητας».

Συνδυάστε τα με πολύχρωμα πέδιλα ή εσπαντρίγιες ή ακόμα και με τα αγαπημένα σας sneakers. Φορέστε τα με καπέλο για πιο ρομαντική διάθεση ή με μονόχρωμα σκουλαρίκια στο ίδιο μοτίβο με τα λουλούδια του φορέματός σας. Και μην ξεχνάτε: Το αγαπημένο αξεσουάρ των floral φορεμάτων είναι το αέρινο μαντήλι…

Ολόσωμες φόρμες

‎Για casual ή βραδινές εμφανίσεις, οι ολόσωμες φόρμες είναι το απόλυτο must-have αυτής της σεζόν. Ιδανικές για ντύσιμο «από την κορυφή έως τα νύχια», μπορείτε να επιλέξετε μονόχρωμα ή πολύχρωμα κομμάτια  με μεγάλα σχέδια. Οι ολόσωμες φόρμες συνδυάζονται εύκολα με σανδάλια και σακάκι για ζεστό στυλ, ενώ η βραδινή έξοδος προστάζει εντυπωσιακά αξεσουάρ όπως μακριά σκουλαρίκια  και εντυπωσιακές ζώνες. Οι ολόσωμες φόρμες έχουν κερδίσει τις προτιμήσεις των διασημοτήτων, που τις προτιμούν για κάθε περίσταση.

Κορμάκια

‎‎‎Το κορμάκι μπορεί να είναι ένα ιδιαίτερα άνετο εσώρουχο, αλλά μπορεί να μεταμορφωθεί και στο απόλυτο όπλο αποπλάνησης. Τούτη την άνοιξη τα κορμάκια έχουν την τιμητική τους!

‎‎Διαλέξτε μοντέλα με ή χωρίς ενσωματωμένο σουτιέν, ανάλογα με το σχήμα του σώματός σας και το επίπεδο άνεσης που επιθυμείτε. ‎

‎Το κορμάκι που φαίνεται μέσα από ένα κλειστό σακάκι προσθέτει μια νότα μελετημένης κομψότητας, ενώ τονίζει τη σιλουέτα. Διαλέξτε έντονα χρώματα που τονίζουν την αυτοπεποίθησή σας. Τολμήστε κορμάκια με λαμπερά χρώματα σε κόκκινους, πράσινους ή βαθύ μπλε τόνους. ‎

Όσον αφορά στο υλικό οι επιλογές είναι άπειρες. Τα δαντελένια κορμάκια μπορούν να φορεθούν ως εσώρουχα, αλλά και ως τοπ για ένα πιο βραδινό sexy look. Τα σατέν μπορούν να φορεθούν όλες τις ώρες, προσθέτοντας class στην εμφάνισή σας. Τα λευκά βαμβακερά κορμάκια είναι basic κομμάτια που μπορούν να φορεθούν κυριολεκτικά με οποιοδήποτε κομμάτι της ντουλάπας σας.

Μπλουζοφορέματα

‎‎Τα μπλουζοφορέματα είναι φτιαγμένα για να αναδεικνύουν τα καλύτερα χαρακτηριστικά σας, ειδικά στο κάτω μισό του σώματός σας. Τώρα που ο καιρός ζεσταίνει μπορείτε να τονίσετε τα πόδια σας με ένα μπλουζοφόρεμα που φτάνει έως τη μέση του μηρού. Το trend είναι να αφήσετε τους αστραγάλους σας εκτεθειμένους, διαλέγοντας σανδάλια ή γόβες με χοντρά τακούνια.

‎Αν διαλέξετε να φορέσετε το μπλουζοφόρεμά σας χωρίς καλσόν, μπορείτε να καλύψετε το πάνω μέρος του σώματός σας με ένα εφαρμοστό σακάκι ή ένα πουκάμισο. Αν φορέσετε καλσόν, μη διστάσετε να επιλέξετε ένα μπλουζοφόρεμα με τιραντάκια ή βαθύ ντεκολτέ.

Για τις βραδινές εξορμήσεις σας διαλέξτε ένα εκλεπτυσμένο και κομψό μπλουζοφόρεμα.‎‎ Συνδυάζεται όμορφα με λεπτό κολιέ και σκουλαρίκια με κρίκους.

Τα αέρινα υφάσματα ή τα ελαφρά πλεκτά μπλουζοφορέματα κυριαρχούν και ετούτη την άνοιξη.

Δείτε περισσότερα  γυναικεία ρούχα στο https://princessoffashion.gr και μάθετε τις τελαυταίες τάσεις της μόδας.