Τα δυο ζευγάρια παπούτσια που θα χρειαστείτε φέτος το καλοκαίρι

Οι τάσεις του φετινού καλοκαιριού αφορούν την άνεση και την ευελιξία, ώστε να μπορείτε να φορέσετε τις εσπαντρίγιες και τις πλατφόρμες με τα πάντα, από τζιν παντελόνια μέχρι φορέματα.

Όταν πρόκειται για καλοκαιρινά παπούτσια, δεν υπάρχει έλλειψη επιλογών. Είτε ψάχνετε για σανδάλια, φλατ ή τακούνια, υπάρχουν πολλές κομψές επιλογές για τις επόμενες διακοπές σας.

Οι τάσεις του φετινού καλοκαιριού αφορούν την άνεση και την ευελιξία, ώστε να μπορείτε να φορέσετε τις εσπαντρίγιες και τις πλατφόρμες με τα πάντα, από τζιν παντελόνια μέχρι φορέματα.

Πλατφόρμες:

Οι πλατφόρμες κυκλοφορούν εδώ και καιρό και δεν πρόκειται να πάνε πουθενά σύντομα! Η τάση των πλατφόρμων επιστρέφει φέτος με μερικά νέα στυλ και χρώματα που σίγουρα θα σας τραβήξουν την προσοχή. Είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος για να προσθέσετε ύψος χωρίς να θυσιάσετε την άνεση.

Εσπαντρίγιες:

Οι εσπαντρίγιες είναι άλλο ένα κλασικό καλοκαιρινό παπούτσι που δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα. Το υφαντό ύφασμα τις καθιστά εξαιρετικά άνετες, ενώ οι δροσερές αποχρώσεις τις καθιστούν ιδανικές για όλες τις εποχές. Τα καλύτερα φετινά στυλ περιλαμβάνουν κεντημένα σχέδια, έντονα χρώματα, ακόμα και μεταλλικά φινιρίσματα! Μπορείτε να τα φορέσετε με τζιν σορτς ή μια χαριτωμένη φούστα για μια casual εμφάνιση ή να τα ντύσετε με μια pencil φούστα για κάτι πιο κομψό.

Με τι μπορείτε να τα συνδυάσετε

Με τζιν.

Οι πλατφόρμες λειτουργούν καλύτερα με skinny jeans ή boyfriend jeans. Αν θέλετε να επιλέξετε μια πιο κομψή εμφάνιση, δοκιμάστε να τις συνδυάσετε με μια pencil φούστα. Ο κλασικός συνδυασμός είναι το λευκό τζιν και οι λευκές εσπαντρίγιες – και δεν πρόκειται να διαφωνήσουμε με αυτό. Μπορείτε όμως να τις φορέσετε και με άλλα χρώματα τζιν, συμπεριλαμβανομένων των σκούρων χρωμάτων.

Με φορέματα.

Αυτά τα παπούτσια ταιριάζουν υπέροχα με μια ποικιλία φορεμάτων. Δοκιμάστε τα με ένα μάξι φόρεμα ή ένα πιο κοντό φόρεμα σε έντονο χρώμα, όπως το κόκκινο ή το κίτρινο. Για ένα ακόμα πιο εντυπωσιακό  αποτέλεσμα από ό,τι με τζιν, δοκιμάστε να συνδυάσετε τα παπούτσια αυτά με ένα μάξι φόρεμα ή φούστα. Οι πλατφόρμες λειτουργούν ιδιαίτερα καλά με αυτόν τον τρόπο, επειδή προσθέτουν ύψος χωρίς να φαίνεται ότι προσπαθείτε πολύ (ένα πρόβλημα που συμβαίνει μερικές φορές όταν φοράτε φλατ).

Με cropped παντελόνια ή σορτς.

 Οι πλατφόρμες κάνουν τα πόδια σας να φαίνονται μακρύτερα απ’ ό,τι είναι στην πραγματικότητα, επειδή ανασηκώνουν ολόκληρο το πόδι σας – όχι μόνο το μέρος της φτέρνας (όπως κάνουν οι στιλέτο). Έτσι, αν ψάχνετε για ένα ρούχο που θα επιμηκύνει τα πόδια σας χωρίς να τα κάνει να φαίνονται κουτσουρεμένα, αυτό είναι!

Διατηρώντας μερικά ζευγάρια από αυτά τα ευέλικτα παπούτσια στη ντουλάπα σας, θα εξασφαλίσετε ότι είστε έτοιμες για κάθε περίσταση.