Συναγερμός για φωτιά σε σπίτι στην Εύβοια – Άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής
Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της Πέμπτης σε σπίτι σε χωριό του Αλιβερίου, προκαλώντας κινητοποίηση στην Πυροσβεστική Υπηρεσία.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η φωτιά προκλήθηκε από σπίθα από το τζάκι, με αποτέλεσμα να καούν ρούχα και ένα στρώμα στον εσωτερικό χώρο της οικίας.
Στο σημείο έσπευσαν πέντε πυροσβέστες με δύο οχήματα, καθώς και δύο επιπλέον άνδρες με ένα όχημα από τη Χαλκίδα.
Χάρη στην άμεση επέμβασή τους, η φωτιά κατασβέστηκε έγκαιρα, πριν επεκταθεί στο υπόλοιπο σπίτι, αποτρέποντας σοβαρότερες ζημιές.
Οι Αρχές ερευνούν τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς, ενώ ευτυχώς δεν υπήρξαν αναφορές για τραυματισμούς.
Εύβοια ειδήσεις σήμεραΔεκάδες ψάρια άρχισαν να βγαίνουν από τη θάλασσα στην παραλία Χαλκίδας
Άφωνοι οι οδηγοί στη Χαλκίδα με αυτό που είδαν μπροστά τους
Διάσημος ποδοσφαιριστής επέλεξε την Εύβοια για διακοπές
Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.
Δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianewsτου Γιώργου Κουτσελίνη.