Αλλάζουν πολλά φέτος με τις συγκεντρωτικές καταστάσεις ΜΥΦ…
Η ΑΑΔΕ έχει εκδώσει οδηγίες για τον τρόπο που πρέπει τα στοιχεία μέσω του myDATA να δηλωθούν.
Η διαδικασία προβλέπει ότι έως τις 31.03.2022 όλες οι επιχειρήσεις πρέπει να κάνουν τις συγκεντρωτικές καταστάσεις 2021 στην πλατφόρμα του myDATA.
Εκεί θα περάσουν τις καταστάσεις εσόδων που έχουν εκδώσει για την περίοδο από 1.1.2021 έως 1.10.2021. Όποια επιχείρηση άρχισε να χρησιμοποιεί το mydata μετά την 1/11 θα πρέπει να ανεβάσει συγκεντρωτικές καταστάσεις μέχρι 31/10/2021.
Φέτος χωρίς ΜΥΦ αλλά μέσω mydata θα αποσταλούν τα στοιχεία του 2021 στην πλατφόρμα myDATA.
Θα πρέπει να ανεβάσουν όλα τα δεδομένα και όχι μόνο για τα άνω των 300 ευρώ που έκαναν στις συγκεντρωτικές καταστάσεις των προηγούμενων ετών.
Θα πρέπει να ανεβάσουν στο my data έσοδα τιμολόγησης, έξοδα αυτοτιμολόγησης, τίτλους κτήσης και εγγραφές τακτοποίησης εσόδων.
Περισσότερα νέα από την Εύβοια
Εύβοια: Τραυματίστηκαν 2 άτομα ύστερα από τροχαίο
Θλίψη στην Εύβοια για 64χρονο άντρα
Έρχεται κακοκαιρία στην Εύβοια σε λίγες ώρες
Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και προσθέστε το στα αποτελέσματα αναζήτησης για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα.
Δείτε όλες τις ειδήσεις από τη Χαλκίδα και την Εύβοια με την υπογραφή του evianews του Γιώργου Κουτσελίνη.

