Ποια σχολεία είναι κλειστά αύριο;

Ποια σχολεία θα είναι κλειστά αύριο Δευτέρα 20 Μαρτίου 2022;

Συγκεκριμένα οι Δήμοι όπου σε ενότητες τους παρατηρούνται χιονοπτώσεις βγάζουν ανακοίνωση για τις σχολικές μονάδες των Νηπιαγωγείων, Δημοτικών Σχολείων, Γυμνασίων, Λυκείων τους.

Σε περίπτωση που υπάρξει ανακοίνωση από τους Δήμους ή τις περιφέρειες για σχολεία κλειστά αύριο, οι διευθύνσεις των σχολικών μονάδων θα στείλουν ενημερωτικό email για το πρόγραμμα καθώς και τα links για την τηλεκπαίδευση.

Όσον αφορά την Εύβοια, στην δημοτική ενότητα Διρφύων θα είναι μόνο κλειστά τα σχολεία αύριο. Τα υπόλοιπα σχολεία του νομού θα μείνουν ανοιχτά.

Ποια σχολεία θα είναι κλειστά αύριο Παρασκευή;
Ποια σχολεία θα είναι κλειστά αύριο Δευτέρα; (Mwesigwa Joel Unsplash)

Με πολύ κρύο, χιονόνερο στο στην Νότια Εύβοια και χιονόπτωση, εξελίσσεται η Κυριακή, με τα φαινόμενα αυτά να συνεχίζονται σύμφωνα με τις προβλέψεις.

Στην υπόλοιπη Εύβοια προβλέπονται τοπικές βροχές ή χιονόνερο, χιονοπτώσεις κυρίως μέτριας έντασης στα ορεινά και τα ημιορεινά και πιθανώς και σε περιοχές στα κεντρικά ηπειρωτικά με χαμηλότερο υψόμετρο.

Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 5 με 7 και στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα παραμείνει σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα και η μέγιστη τιμή της δεν θα ξεπεράσει στα κεντρικά και τα βόρεια τους 08 με 09 βαθμούς και στα υπόλοιπα τους 10 με 12 βαθμούς Κελσίου.

Πότε γίνεται τηλεκπαίδευση: Η τηλεκπαίδευση πραγματοποιείται τις πρωινές ώρες και για την πρωτοβάθμια και για τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, σύμφωνα με το πρόγραμμα που στέλνουν οι διευθυντές και οι εκπαιδευτικοί στους γονείς και τους μαθητές.