Πότε ανοίγουν τα σχολεία μετά το Πάσχα 2022;

Πρώτα από όλα θα πρέπει να δούμε πότε κλείνουν τα σχολεία για Πάσχα 2022.

Με δεδομένο πως το Πάσχα πέφτει φέτος στις 24 Απριλίου 2022, αυτό σημαίνει ότι οι διακοπές του Πάσχα θα έρθουν 7 μέρες νωρίτερα και πιο συγκεκριμένα την Παρασκευή 15 Απριλίου θα είναι η τελευταία ημέρα που θα κάνουν μάθημα.

Την Μεγάλη Δευτέρα θα είναι κλειστά τα σχολεία και θα παραμείνουν για 15 μέρες. Πολλοί ρωτούν πότε θα επιστρέψουν οι μαθητές μετά τις διακοπές του Πάσχα. Η απάντηση είναι απλή. Θα επιστρέψουν μετά από δύο εβδομάδες.

Το πότε θα ανοίξουν τα σχολεία μετά το Πάσχα είναι ένας γρίφος μιας και προς το παρόν δε υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από το υπουργείο Παιδείας.

Το πότε θα ανοίξουν τα σχολεία μετά το Πάσχα είναι ένας γρίφος
Το πότε θα ανοίξουν τα σχολεία μετά το Πάσχα είναι ένας γρίφος.

Για την ημερομηνία που θα ανοίξουν και πάλι οι αίθουσες, πιθανότερη είναι η Τρίτη 3 Μαίου 2022. Πολλοί μπορεί να απορήσουν αλλά δεν χρειάζεται μιας και η Πρωτομαγιά είναι η αιτία.

Η Πρωτομαγιά πέφτει φέτος Κυριακή και κάθε φορά που συμβαίνει αυτό, ο εορτασμός της μεταφέρεται την επομένη. Έτσι έρχεται ένα άλλο τριήμερο για τους εργαζόμενους με το που θα μπει ο Μάης. Και δεν θα είναι μόνο για τους εργαζόμενους αλλά και για τους μαθητές.

Φέτος πιθανότατα να εορταστεί τη Δευτέρα 2 Μαίου, κι έτσι οι μαθητές να ξεκουραστούν για ακόμη μία ημέρα.

Εύβοια νέα σήμερα

Εύβοια: Έχασαν τα λόγια τους όταν πρόσεξαν καλύτερα στον ουρανό

Εύβοια: Το απίστευτο πλάσμα που ήταν πάνω σε μια βάρκα

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News  και στο Viber  για να μαθαίνετε τα νέα της Εύβοιας και της Χαλκίδας πρώτοι