Survivor live streaming: Ποιοι θα κερδίσουν σήμερα;

Ποιοι θα κερδίσουν στο αποψινό αγώνισμα; Ποιες είναι οι εξελίξεις του survivor;

Αγώνα δεύτερης ασυλίας περιλαμβάνει το αποψινό αγώνισμα του Survivor και σε λίγο θα μάθουμε ποιοι είναι εκείνοι που θα πανηγυρίσουν πάλι τη νίκη.

Οι χαμένοι θα υποδείξουν ποιοι θα αποχωρήσουν από το παιχνίδι. Να σας πούμε ότι η νίκη θα είναι αναμενόμενη.

Χθες ο Τριαντάφυλλος πήρε τις περισσότερες αρνητικές ψήφους από τους συμπαίκτες του και ήταν ο πρώτος προτεινόμενο.

Ποιες αλλαγές έρχονται;

Από εκεί και πέρα η αντίστροφη μέτρηση για τις μεγάλες αλλαγές στο Survivor έχει ξεκινήσει. Μετά το Πάσχα, σύμφωνα με το eleftherostypos.gr, τα αγωνίσματα θα γίνουν ατομικά και τα έπαθλα θα δελεάζουν πάρα πολύ τους παίκτες.

Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στο Πρωινό, οι ομάδες θα διαλυθούν: «Αλλάζουν όλα στο Survivor μετά το Πάσχα. Το παιχνίδι γίνεται ατομικό, διαλύονται οι ομάδες και θα γίνει ένα μίνι event στον Άγιο Δομίνικο.

Θυμόμαστε στις προηγούμενες διαλύσεις ομάδων όταν γινόταν πλέον το παιχνίδι ατομικό και ο κάθε παίκτης αγωνιζόταν για τη δική του επιβίωση ένα από τα πρώτα έπαθλα ήταν ένα ταξίδι στο Μαϊάμι. Αυτό το έπαθλο δεν θα δοθεί, φέτος, λόγω της πανδημίας. Το πρώτο έπαθλο στο πρώτο ατομικό αγώνισμα είναι ένα πολυτελές αυτοκίνητο μεγάλου κυβισμού, αξίας αρκετών χιλιάδων ευρώ».

Στο μεταξύ, μία ανάσα πριν τη Μεγάλη εβδομάδα και οι ιθύνοντες των καναλιών αναπροσαρμόζουν το πρόγραμμά τους, ως είθισται. Οι άνθρωποι του ΣΚΑΪ αποφάσισαν ότι το Survivor θα προβληθεί κανονικά, τόσο την Κυριακή των Βαϊων όσο και τη Μεγάλη Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη.

Αυτό, όμως, που αλλάζει είναι η ώρα μετάδοσης. Καθώς δεν θα παίζονται επεισόδια της σειράς 8 Λέξεις, το ριάλιτι επιβίωσης θα προβάλλεται στις 21.00 και όχι στις 22.00. Μια αλλαγή που θα ενθουσιάσει τους τηλεθεατές, αφού δεν θα χρειάζεται να ξενυχτούν.

Να σημειωθεί ότι την Κυριακή του Πάσχα δεν θα έχει επεισόδιο, σε αντίθεση με προηγούμενες χρονιές που υπήρχε.