Σούπερ Μάρκετ, Online Παραγγελίες & Παράδοση στο Σπίτι

Το 2020 είναι το έτος που όπως φαίνεται θα αλλάξει τη ζωή μας για πάρα πολύ καιρό. Ο διαβόητος ιός Covid-19 μπήκε στη καθημερινότητα μας και την έκανε άνω – κάτω. Η ζωή μας άλλαξε σχεδόν άρδην καθώς έπρεπε για πολύ καιρό να μείνουμε σπίτι αλλά και να αποφεύγουμε τις επαφές με άλλους ανθρώπους, ειδικά αγνώστους. Το online shopping λοιπόν έγινε αναγκαστικά θα λέγαμε τρόπος ζωής ακόμη και για άτομα που δεν το προτιμούσαν μέχρι πρόσφατα.

Δεδομένου ότι τα σούπερ μάρκετ ειδικά σε πόλεις με μεγάλο ιικό φορτίο όπως η Θεσσαλονίκη μπορούσαν να αποτελέσουν εστίες μετάδοσης, οι online παραγγελίες super market έγιναν μέρος της καθημερινότητας μας.

Εννοείται ότι μία online παραγγελία σούπερ μάρκετ είναι μία λύση που μπορεί να μας λύσει τα χέρια και να κάνει τη ζωή μας πιο εύκολη ακόμη και σήμερα που η κατάσταση με τον Covid έχει γίνει καλύτερη λόγω του εμβολιασμού. Ας δούμε λοιπόν τι πρέπει να ξέρετε για τα online σούπερ μάρκετ, τις παραγγελίες και την παράδοση στο σπίτι.
Πού μπορεί να γίνει μία σούπερ μάρκετ online παραγγελία;

Σε γενικές γραμμές, μπορούμε να πούμε ότι υπάρχουν δύο επιλογές. Η πρώτη είναι κάποιες γνωστές αλυσίδες σούπερ μάρκετ που κάποιες μέρες και ώρες μπορούν να κάνουν και παράδοση προϊόντων στο σπίτι. Η άλλη επιλογή είναι τα delivery σούπερ μάρκετ τα οποία στην ουσία είναι καταστήματα που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να εξυπηρετούν παραγγελίες για σούπερ μάρκετ παράδοση στο σπίτι, οπότε και προσφέρουν περισσότερη ευελιξία στους πελάτες.

Τι μπορώ να ψωνίσω με μία παραγγελία supermarket online;

Με απλά λόγια, μπορείτε να παραγγείλετε τα πάντα που μπορείτε να αγοράσετε από ένα «κανονικό» σούπερ μάρκετ. Απλά μπαίνετε στο site του καταστήματος που σας ενδιαφέρει, περιηγείστε στις κατηγορίες και τα προϊόντα, γεμίζετε το ψηφιακό σας καλάθι, επιλέγετε τρόπο πληρωμής και η on line παραγγελία σούπερ μάρκετ σας είναι έτοιμη για εκτέλεση.

Πώς μπορώ να πληρώσω μία supermarket online παραγγελία;
Το κάθε κατάστημα έχει τους δικούς του τρόπου πληρωμής αλλά συνήθως υποστηρίζονται η ηλεκτρονική πληρωμή με την ολοκλήρωση της παραγγελίας με χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας και η πληρωμή με μετρητά – ή και κάρτα σε κάποιες περιπτώσεις – όταν η παραγγελία online supermarket σας φτάσει στο σπίτι ή το γραφείο σας.

Πώς γίνεται η σούπερ μάρκετ παράδοση στο σπίτι;
Όπως μπορείτε να καταλάβετε, η σούπερ μάρκετ παράδοση στο σπίτι Θεσσαλονίκη και σε άλλες μεγάλες πόλεις δεν μπορεί να γίνει με courier ή μεταφορικές όπως ισχύει για άλλα προϊόντα. Κάθε κατάστημα έχει ειδικούς συνεργάτες οι οποίοι και αναλαμβάνουν την supermarket παράδοση στο σπίτι. Οι μεταφορείς αυτοί εννοείται ότι συνεννοούνται με τον πελάτη έτσι ώστε τα ψώνια να είναι στον χώρο του όσο το δυνατόν συντομότερα και σε ώρα που θα βρίσκεται και ο ίδιος εκεί για να τα παραλάβει άμεσα.

Ποιες ώρες γίνεται το supermarket delivery στη Θεσσαλονίκη;
Εννοείται ότι μιας και μιλάμε για σούπερ μάρκετ δεν γίνεται να περιμένει κανείς 24ώρο delivery. Τα περισσότερα delivery super market Θεσσαλονίκη και σε άλλες πόλεις κάνουν παραδόσεις από το πρωί έως το βράδυ. Το ωράριο των παραδόσεων συνήθως συμπίπτει με αυτό της λειτουργίας των «παραδοσιακών» σούπερ μάρκετ. Φυσικά ο πελάτης μπορεί να ετοιμάσει την online παραγγελία του οποιαδήποτε ώρα επιθυμεί, αλλά θα πρέπει να ξέρει ότι το supermarket delivery Θεσσαλονίκη ξεκινά συνήθως το πρωί.

Γιατί να προτιμήσει κανείς ένα σούπερ μάρκετ Θεσσαλονίκη delivery;
Ο πρώτος λόγος είναι φυσικά η ευκολία αφού ένα delivery σούπερ μάρκετ στην ουσία επιτρέπει σε κάποιον να ψωνίσει χωρίς να χρειαστεί να πάει ο ίδιος στο κατάστημα και να ψάχνει με τις ώρες στους – επίτηδες -αχανείς διαδρόμους τα προϊόντα που θέλει. Επιπλέον, ένα σούπερ μάρκετ delivery Θεσσαλονίκη προσφέρει και προστασία από τον ιό αφού στην ουσία εκμηδενίζει τις επαφές με αγνώστους στις οποίες εκτίθεται κανείς όταν επισκέπτεται ένα «παραδοσιακό» super market.