Σοκαριστικό τροχαίο στη Χαλκίδα: Δείτε το απίστευτο βίντεο

Σοκαριστικό τροχαίο στη Χαλκίδα- Φορτηγό έπεσε πάνω σε γυμναστήριο

Σοκαριστικό είναι το βίντεο που θα δείτε στην Εύβοια – Τροχαίο στο κέντρο της πόλης.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή του Νίκου Μάνεση, στον alpha, ένα φορτηγό κάτω από άγνωστες συνθήκες συγκρούεται με ένα αυτοκίνητο. Από την σφοδρή σύγκρουση, το φορτηγό πέφτει πάνω στην πρόσοψη ενός γυμναστηρίου.

Κάτοικοι της γειτονιάς αναφέρουν πως αυτός ο δρόμος είναι καρμανιόλα και πολύ συχνά γίνονται ατυχήματα. Δεν ξεχνάμε ότι στην ίδια περιοχή είχε γίνει και τροχαίο όπου άφησε την τελευταία του πνοή οδηγός δικύκλου που επέστρεφε στο σπίτι του μετά την εργασία του. Ευτυχώς δεν είχαμε τραυματίες παρά μόνο υλικές ζημιές.

Δείτε τι κάνουμε σε περίπτωση ατυχήματος

Υπάρχουν οι πρώτες βοήθειες που μπορεί να αποδειχθούν σημαντικές σε περίπτωση τραυματισμού και πρέπει όλοι να τις έχουμε υπόψιν μας σε περίπτωση που βρεθούμε αντιμέτωποι με ένα τροχαίο ατύχημα είτε στην Εύβοια είτε εκτός νομού.

-Αν ο τραυματίας αιμορραγεί, χρησιμοποίησε αποστειρωμένες γάζες ή καθαρά πανιά ή ρούχα και δώσε πίεση στο σημείο. Πρόσθεσε συνεχώς γάζες, χωρίς να αφαιρείς τις προηγούμενες και αν έχεις επίδεσμο σταθεροποίησε τον όταν σταματήσει η αιμορραγία.

-Θα πρέπει να ξέρεις ότι δεν χρειάζεται να αγγίζεις αίμα, χωρίς να φοράς γάντια μιας χρήσεως. Απαραίτητη είναι να υπάρχουν τα γάντια στο αυτοκίνητο μας.

– Θα πρέπει να ξέρεις ότι είναι σημαντικό να σκεπάσεις τον τραυματία με κουβέρτα ή μπουφάν, για την αποφυγή απώλειας θερμότητας.

-Μην ξεχνάς να μιλάς συνεχώς στον τραυματία και να τον ενθαρρύνεις ψυχολογικά και ενημέρωσε τον ότι έρχεται ειδικευμένη βοήθεια. Είναι πολύ σημαντικό να του δώσεις ελπίδες και αισιοδοξία.

– Δεν πρέπει να ξεχνάς μια πολύ σοβαρή συμβουλή. Θα πρέπει να μην κουνιέται ο τραυματίας. Πρέπει να του το υπενθυμίζεις κάθε λίγο. Πρέπει να τον συμβουλεύεις να μείνει ακίνητος έως ότου έρθει η βοήθεια.

– Τέλος αν ο τραυματίας δεν έχει τις αισθήσεις του, αλλά αναπνέει φυσιολογικά, διατήρησε ανοιχτό τον αεραγωγό του.