Νικολάου: «Πηγή έμπνευσης για εμένα οι γυναίκες της Εύβοιας. Θα είμαι δίπλα τους»

Δύναμη και έμπνευση από τα μέλη του Συλλόγου Γυναικών Αμαρύνθου και Περιχώρων, θέλησε να πάρει η κ. Σοφία Νικολάου, η οποία βρέθηκε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο Γυμνό.

Γιατί, όταν ένας Σύλλογος Γυναικών υπάρχει για περισσότερα από 40 χρόνια και με τις δράσεις του έχει αναγνωριστεί η μαχητικότητα και η αποτελεσματικότητά του, ασφαλώς μπορεί να γίνει πηγή έμπνευσης.

Η εκδήλωση στο Γυμνό ήταν πολλή όμορφη αλλά είχε και ενδιαφέρουσες συζητήσεις. Η υποψήφια βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στην Εύβοια συνομίλησε με τις γυναίκες που παραβρέθηκαν και οι οποίες της ευχήθηκαν καλό εκλογικό αγώνα.

Σε δήλωσή της μετά την εκδήλωση η κ. Νικολάου, αφού ευχήθηκε στον Σύλλογο και τα μέλη της να συνεχίσουν τον αγώνα που κάνουν, είπε:

«Η Εύβοια, ο τόπος μας, χρειάζεται μεγάλα έργα ανάπτυξης. Εχω τονίσει κατά καιρούς ότι απαιτούνται νέοι οδικοί άξονες, δράσεις για την τοπική επιχειρηματικότητα, προσέλκυση νέων επενδύσεων. Αλλά, αν θέλουμε να αλλάξουμε τη μοίρα της πατρίδας μας πρέπει να έχουμε μεράκι και έμπνευση. Κι αυτά τα υλικά τα βρίσκω καθημερινά στις Ευβοιώτισσες με τις οποίες συνομιλώ.

Είμαι ιδιαίτερα αισιόδοξη για την Εύβοια, διότι βλέπω ότι οι γυναίκες έχουν καρδιά αλλά και μεγάλη αγάπη για τον τόπο τους. Ως Ευβοιώτισσα κι εγώ, γεννημένη και μεγαλωμένη σ’ αυτόν τον τόπο, υπόσχομαι ότι θα είμαι δίπλα τους κάθε στιγμή».

ΒΙΝΤΕΟ