Η Σοφία Νικολάου στην κοπή της πίτας των Ενοριακών Φιλόπτωχων Ταμείων της Μητρόπολης Χαλκίδας

Στην ετήσια εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, που διοργανώνουν τα Ενοριακά Φιλόπτωχα Ταμεία της Μητρόπολης Χαλκίδας, βρέθηκε η υποψήφια βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στην Εύβοια, κ. Σοφία Νικολάου.

Την εκδήλωση, που γίνεται για την ενίσχυση του φιλανθρωπικού τους έργου, ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδας, Ιστιαίας και Βορείων Σποράδων κ. Χρυσόστομος.

Στην κοπή της πίτας, η οποία πραγματοποιήθηκε χθες στο ξενοδοχείο «Lucy», βρέθηκαν όλοι όσοι θέλουν να ενισχύσουν με κάθε τρόπο το έργο των Ενοριακών Φιλόπτωχων Ταμείων της Ιεράς Μητρόπολης.

Ο κ. Χρυσόστομος ευχαρίστησε όσους συμπαρίστανται στην προσπάθεια που γίνεται για να στηριχθούν οι συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη. Εκανε τον απολογισμό του έργου των Ενοριακών Φιλόπτωχων Ταμείων, μίλησε για τις κατασκηνώσεις που παρέχει δωρεάν η Μητρόπολη, αλλά και για την αδιάλειπτη φιλανθρωπική δράση προς κάθε άνθρωπο που περνά δύσκολα.

Η κ. Νικολάου, συνομίλησε με τους υπεύθυνους των Ταμείων και φυσικά με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη, κ. Χρυσόστομο, και δεσμεύτηκε να είναι πάντα δίπλα τους σε ό,τι χρειαστούν.

Σε δήλωσή της η υποψήφια βουλευτής τόνισε: «Θέλω να ευχαριστήσω από την καρδιά μου όλους εκείνους που με το φιλανθρωπικό τους έργο επιβεβαιώνουν ότι η ανθρωπιά δεν χάνεται ακόμη και σε δύσκολες εποχές για την πατρίδα μας. Ειδικά όταν σε αυτή την προσπάθεια πρωτοστατούν φωτισμένοι θρησκευτικοί ηγέτες, όπως ο κ. Χρυσόστομος. Αυτά που παίρνουμε είναι τα προς το ζην, ζωή είναι αυτά που δίνουμε, έλεγε ο Τσώρτσιλ. Κι αυτό δεν πρέπει ποτέ να το ξεχνάμε».