Πληρωμή συντάξεων Απριλίου 2022: Πότε θα γίνει;

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα ξεκινήσουν οι συντάξεις Απριλίου 2022, ωστόσο θα δούμε πότε είχαν πληρωθεί το 2021.

Πέρσι ξεκίνησαν οι πληρωμές των συντάξεων Απριλίου στους δικαιούχους συνταξιούχους από την Τετάρτη 24 Μαρτίου 2021, ενώ οι πρώτοι που είδαν τα χρήματα στους λογαριασμούς τους ήταν οι συνταξιούχοι του ΙΚΑ.

Όπως και τους προηγούμενους μήνες, πληρώθηκαν τις συντάξεις σε δύο ημέρες, ανάλογα με τον αριθμό του ΑΜΚΑ τους. Την ίδια μέρα έγινε η καταβολή και των κύριων αλλά και των επικουρικών συντάξεων.

Πληρωμή συντάξεων Απριλίου 2022
Photo by WJ on Unsplash

Στις 24 Μαρτίου 2021, ημέρα Τετάρτη πληρώθηκαν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ) που το ΑΜΚΑ έληγε σε 1, 3, 5, 7, 9.

Στις 26 Μαρτίου 2021, ημέρα Παρασκευή καταβλήθηκαν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ) που το ΑΜΚΑ έληγε σε 0, 2, 4, 6, 8.

Στις 29 Μαρτίου 2021, ημέρα Δευτέρα δόθηκαν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μη-μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονταν από τους τέως φορείς ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ).

Στις 30 Μαρτίου 2021, ημέρα Τρίτη πληρώθηκαν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις του Δημοσίου, του τ.ΝΑΤ, τ.ΕΤΑΤ, τ.ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.

Τα νέα της Εύβοιας

Φωτοβολταϊκα επιδότηση 2023: Πότε αρχίζει;

Γραπτός διαγωνισμός ΑΣΕΠ 2023: Ποια είναι η ύλη και τα εξεταστικά κέντρα;

Πως βάζουμε αλυσίδες

Ποια σχολεία θα είναι κλειστά στην Εύβοια την Τετάρτη 8/2;

Στενή: Θα τρομάξετε αν παρατηρήσετε καλύτερα την φωτογραφία

Πυκνό χιόνι στη Χαλκίδα: Το έστρωσε παντού

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τι θα γίνει στο σήριαλ Στοργή;

Ακολουθήστε το evianews.com στο Google News και στο Facebook και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις