Συμβουλές διακόσμησης και ανανέωσης του μπάνιου σας

Η ανανέωση της εμφάνισης του μπάνιου σας τρομάζει λίγο; Είναι φυσικό. Αν λοιπόν σας τελειώνουν οι διακοσμητικές ιδέες για το μπάνιο σας, μην πανικοβληθείτε! Με μερικές απλές συμβουλές, θα προτείνουμε τις καλύτερες ιδέες μας για να ανανεώσετε αυτό το δωμάτιο χωρίς να επιλέγετε βαριές εργασίες ή ανακαινίσεις.

Αν το μπάνιο σας δεν έχει λειτουργικά προβλήματα όπως κάποια διαρροή ή υγρασία μπορεί να ανανεωθεί χωρίς κάποια πολυέξοδη ανακαίνιση.
Όταν πρόκειται για διακόσμηση και ανανέωση του μπάνιου,  φοβόμαστε την ποσότητα εργασίας που απαιτείται για τον εκσυγχρονισμό αυτού του δωματίου. Θα δείτε όμως ότι ποντάροντας στα κατάλληλα υλικά και με μερικά κομψά αξεσουάρ, μπορείτε να μετατρέψετε αυτόν τον χώρο σε ένα  μπάνιο σύγχρονο ή ζεν, με χαμηλότερο κόστος.

Σε αυτό το άρθρο θα βρείτε μερικές συμβουλές που θα δώσουν στο μπάνιο σας άλλη εμφάνιση.

Επιλέξτε νέους καθρέφτες.

Οι καθρέφτες είναι από τα πιο βασικά στοιχεία του μπάνιου, με έναν νέο καθρέφτη το μπάνιο σας θα ανανεωθεί σε μεγάλο βαθμό και φυσικά με μικρό κόστος. Εκτός από τον κύριο καθρέφτη που είναι τοποθετημένος πάνω από τον νεροχύτη, ίσως θα μπορούσατε να τοποθετήσετε και νέους επιπλέον.
 Αν υπάρχει κάποιος κενός τοίχος μπορείτε να προσθέσετε έναν ολόσωμο καθρέφτη.  

Διακοσμητικά.

Με τα κατάλληλα διακοσμητικά κάθε χώρος μπορεί να μεταμορφωθεί! Ειδικά το μπάνιο με μερικές έξυπνες προσθήκες το αποτέλεσμα θα σας εκπλήξει. Αρχικά η οργάνωση είναι πάνω από όλα. Φροντίστε να μην έχετε σε ορατό σημείο απορρυπαντικά και σαμπουάν. Αν πάλι δεν υπάρχει επαρκής αποθηκευτικός χώρος, προμηθευτείτε γυάλινα μπουκάλια και βάζα και χρησιμοποιήστε αυτά για το περιεχόμενο των προϊόντων σας. Δημιουργήστε μια γωνιά, ακόμα και πάνω στο πλυντήριο με έναν δίσκο και τοποθετήστε τα γυάλινα δοχεία, μερικά κεριά και αρωματικά sticks ή ακόμα και κάποιο φυτό εσωτερικού χώρου. Αυτόματα η εμφάνιση του μπάνιου θα αλλάξει ριζικά.

Χαλιά.

Τα χαλιά μπάνιου https://my-carpet.gr/product-category/xalakia-mpaniou/ είναι ακόμα ένα σημαντικό στοιχείο στην εμφάνιση και διακόσμηση του μπάνιου. Ένα ωραίο σετ χαλιά https://my-carpet.gr/product-category/xalia-carpets/ με χρώματα που δένουν στις αποχρώσεις του μπάνιου σας, με απαλό πάτημα και ωραίο σχέδιο μπορούν να κάνουν τον χώρο να φαίνεται πολύ πιο όμορφος από τι πριν. Επίσης στην περίπτωση που έχετε κουρτίνα στην μπανιερά ή την ντουζιέρα σας καλό είναι να επιλέξετε ένα μονόχρωμο σχέδιο και πιο συγκεκριμένα παρόμοιες αποχρώσεις με αυτές των χαλιών.
Στην περίπτωση που το μπάνιο σας είναι σχετικά μονόχρωμο με γήινους τόνους μια κουρτίνα καλής ποιότητας με έντονο χρώμα μπορεί να είναι μια ωραία διακοσμητική προσθήκη.